Cancan

Mădălin Ionescu revine la Antena 1, după 15 ani. Motivul pentru care a fost dat afară la acea vreme

Publicat: 09 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mădălin Ionescu revine la Antena 1 după 15 ani. Motivul pentru care a fost dat afară la acea vreme
Mădălin Ionescu ar urma să prezinte o emisiune înregistrată, de două ori pe săptămână, la Antena 1

Mădălin Ionescu revine la Antena 1, după 15 ani de la scandalul în urma căruia a fost dat afară de la cârma emisiunii Acces Direct. La acea vreme, jurnalistul se afla în plin divorț de Mihaela Coșerariu, cu care are doi copii. De câteva luni, Mădălin Ionescu demisionase de la Metropola TV, post la care lucrează și soția lui, Cristina Șișcanu.

Mădălin Ionescu revine la Antena 1, după 15 ani

Mădălin Ionescu a semnat cu Antena, la 15 ani după ce a fost dat afară, în urma unui scandal mediatic în care prezentatorul TV a fost implicat la acea vreme. Gazda emisiunii Acces Direct începuse pe atunci o relație cu Cristina Șișcanu, care era reporteriță în cadrul grupului Intact.

Conducătorii trustului au considerat că imaginea postului ar putea fi afectată, deoarece jurnalistul se afla și în proces de divorț. La acel moment, jurnalistul a plecat la Kanal D, unde a înregistrat cifre considerabile pe tronsonul nocturn. În ultima perioadă acesta era prezentator la Metropola TV, însă a demisionat la începutul anului.

„La finalul anului trecut, am decis să fac o pauză de televiziune. Cristina continuă colaborarea cu Metropola TV. Anul ăsta intenționez să dezvolt mai multe proiecte online”, spunea acesta la începutul anului.

Se pare că soțul Cristinei Șișcanu pregătește lansarea unui nou format, la Antena Stars. Mădălin Ionescu ar urma să prezinte o emisiune înregistrată, de două ori pe săptămână. Filmările ar fi început deja, iar pregătirile pentru lansarea produsului finit sunt în toi.

Mădălin Ionescu a dat chiar sfoară în țară că își caută colegi care să îl ajute la îmbunătățirea noii emisiuni. Rămâne doar de văzut cât va rămâne jurnalistul în topul preferințelor șefilor de la Stars, care se răzgândesc de la o zi la alta.

Cristina Şişcanu este cocoşul în casă

Pe rețelele de socializare, Cristina Şişcanu i-a spus unui fan că regulile unei case diferă de la un cuplu la altul și fiecare își impune propriile reguli. Chiar dacă unele femei își doresc să contribuie la plata facturilor sau la cumpărături, acest lucru nu ar trebui să fie privit ca pe o obligație a femeii.

Cel care a vorbit mai în detaliu despre situația financiară a lor a fost Mădălin Ionescu. Prezentatorul TV a spus că soția lui aduce mai mulți bani în casă de el, iar acest lucru nu îl deranjează.

Soția lui, Cristina Şişcanu, a mărturisit că într-o căsnicie cel mai important este să existe armonie și înțelegere. O urmăritoare de-a Cristinei de pe Instagram a întrebat-o care crede ea că e varianta mai potrivită pentru ea. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat că ea consideră că bărbatul trebuie să fie capul familiei și să se ocupe de partea financiară, dar există și situații în care femeile pot contribui la cheltuieli. Dacă femeia câștigă mai mult decât soțul ei, atunci lucrurile se pot schimba.

Adauga un comentariu