Mozaic muzical

Mădălina Manole, visată de un fan. „O întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că…”

Publicat: 12 iul. 2021
Madalina Manole zambeste timid
Mădălina Manole a fost visata de un fan care a povestit intreaga intamplare

La aproape 11 ani de la moartea regretatei cântărețe, Mădălina Manole a fost visată de un fan de al ei într-o ipostază inedită. Apropiații acesteia nu pot accepta faptul că a plecat atât de devreme dintre noi. Artista este plânsă și astăzi de către fani și familie.

Frumoasa cântăreață a fost una dintre cele mai talentate și îndrăgite cântărețe de către publicul din România și nu numai.

Mădălina Manole, visată de un fan

Fanii și familia o comemorează cu durere în suflet și regret în fiecare an pe data de 14 iulie, zi în care Mădălina Manole a fost găsită fără suflare pe podeaua casei sale.

Un fan al cântăreței a declarat că a visat-o pe Mădălina Manole care era în zăpadă spunându-i că ea este un înger acum. În cadrul unei emisiuni tv, bărbatul a povestit despre aceasta întâmplare.

„Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă (…) Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger. „, a fost declarația fanului Mădălinei Manole.

Ce bilet de adio a lăsat artista înainte de a-și pune capăt zilelor

Mădălina părea să fie o femeie împlinită și fericită, dar în urmă cu 11 ani și-a pus capăt zilelor chiar în casa ei. Artista a ingerat un pesticid care i-a fost fata. S-au făcut multe speculări în privința morții ei. Nu mulți știu că ea a lăsat și un bilet de adio înainte de a face gestul necugetat.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni și sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea (…)„, a scris Mădălina Manole pe bilet.

Marian Manole nu poate trece peste moartea Mădălinei Manole

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Mădălina Manole a decis să își pună capăt zilelor. Anchetatorii au stabilit faptul că, la acea vreme, cântăreața și-a luat singură viața. Rudele acesteia nu au putut accepta însă gestul extrem al Mădălinei și au susținut de nenumărate rânduri că, de fapt, artista ar fi fost ucisă.

Chiar și în ziua de astăzi, Marian Manole, fratele cântăreței, susține cu tărie și astăzi că artista nu și-a luat viața. Pe pagina personală de Facebook, acesta a postat un mesaj în care le cere fanilor Mădălinei să nu mai creadă că artista și-a pus singură capăt zilelor.

Comentarii
  • Sa nu ne amăgim singuri! Mădălina nu poate sa mai facă nimic acum. Nici măcar sa ia legătura cu „lumea noastră „. Dacă s-a sinucis, sufletul ei se zbate în chinurile iadului, nici decum nu poate fii inger. Să luăm seama la consecințe și să nu ne amăgim! Lucrarea diavolului este în asa fel făcută încât noi sa minimalizam consecințele păcatelor și sa nu ne gândim decât la prezentul nostru, nu și la eternitatea în care vom fi cu sufletul. Ce n-ar da ea săraca de ea sa mai poată sa mai trăiască ultimile acele clipe din viață. În mod sigur nu ar mai face ce a făcut.

  • Nu stie nimeni adevarul numai ia stie ce a fost in sufletul si mintea ei dar daca a fost asa cum spune sotul ei ca ia singura si-a luat viata asta stie numai el DURERE MARE PT.FIUL EI SI A FAMILIEI MADALINEI ❤

Adauga un comentariu