Din lumea filmului

Magnatul Jeffrey Epstein, subiectul unui nou serial HBO

Publicat: 01 nov. 2019

Magnatul Jeffrey Epstein, subiectul unui nou serial HBO. Celebrul Adam McKay va realiză pentru HBO o nouă miniserie TV despre magnatul american Jeffrey Epstein. Omul de afaceri a fost descoperit în luna august decedat în celula sa. Acţiunea seriei se va baza pe o carte scrisă de jurnalista de investigaţie Julie K. Brown.

Aceasta lucra la cotidianul Miami Herald, iar articolele sale au dus la arestarea magnatului. Epstein a fost acuzat de trafic şi exploatare sexuală. În luna august acesta a fost găsit spânzurat în celula sa din închisoarea din New York unde îşi ispăşea pedeapsa.

Magnatul Jeffrey Epstein, subiectul unui nou serial HBO

Regizorul şi scenaristul Adam McKay a semnat un acord pe cinci ani pentru a dezvolta conţinuturi pentru HBO şi HBO MAX. Cineastul a mai colaborat cu HBO la seriale ca „Succession”, „Eastbound & Down” şi „Funny or Die Presents”.

„Suntem încântaţi să continuăm colaborarea noastră cu Adam McKay în acest nou acord. Adam este un regizor şi producător excepţional de talentat”, a declarat pentru Variety preşedintele diviziei de programe a HBO

Jeffrey Epstein, decedat la 66 de ani, era un bogat finanţist a cărui reţea de contacte l-a ajutat să ajungă în cercul celor mai influente persoane din societatea americană.

Magnatul a fost arestat pe 6 iulie, după ce a fost acuzat că a creat o reţea de exploatare sexuală a zeci de fete în reşedinţa sa din New York şi într-o vilă din Insulele Virgine.

Potrivit acuzaţiilor, el a fost ajutat de angajaţi şi de colaboratori pentru atrage în aceste reşedinţe numeroase fete, care erau plătite pentru a întreţine relaţii sexuale cu el şi cu prietenii săi, „cel puţin” în perioada 2002 – 2005.loading...

Adauga un comentariu