Prima pagină » Local » Mai multe străzi din oraș vor fi închise. Șoferii din Iași trebuie să ocolească aceste zone în următoarele zile – FOTO

Mai multe străzi din oraș vor fi închise. Șoferii din Iași trebuie să ocolească aceste zone în următoarele zile – FOTO

16 mai 2024, 02:00, 2 ,
Petronel Ștefan, în Local

În perioada următoare, mai multe străzi din Iași vor fi închise, deoarece echipele de la Citadin vor interveni pentru a face reparații asupra carosabilului. Șoferii vor trebui să găsească alternative pentru a scăpa de aglomerație

În ultimele săptămâni, orașul a fost împânzit de șantiere, se lucrează peste tot la asfaltarea străzilor, iar oamenii se întreabă de ce abia acum se fac aceste lucruri. Orașul era deja supraaglomerat, iar șoferii vor trebui să se descurce cum pot în trafic.

Mai multe străzi din Iași vor fi închise pentru reparații

Strada Anastasie Panu este intens circulată în orice perioadă a zilei, iar la orele de vârf se formează cozi imense de mașini. Astăzi, traficul va fi restricționat pe o bandă, iar șoferii vor fi nevoiți să circule doar pe o porțiune de drum.

„Pe 16 mai, între orele 08:00 – 18:00, va fi restricţionată circulaţia pe str. Anastasie Panu (tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Sf. Lazăr şi intersecția cu str. Achim Stoia). Măsura este necesară pentru că, în această zonă, echipele S.C. Citadin S.A. efectuează lucrări de refacere a carosabilului, funcţie de condiţiile meteorologice. Aceste lucrări sunt făcute în scopul menţinerii tramei stradale în bună stare de exploatare şi siguranţă a circulaţiei. În timpul lucrărilor, pe tronsonul respectiv va fi asigurat accesul maşinilor de intervenție ale Ambulanței, Poliției, Jandarmeriei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă”, au transmis reprezentanții Citadin SA.

De asemenea, și pe strada str. Bucium, lucrările vor continua, însă de data aceasta sunt făcute doar pe timpul nopții, după ce pe bulevardul Socola a fost o aglomerație infernală.

„În perioada 15-18 mai, între orele 22:00 – 06:00, circulaţia pe str. Bucium (tronsonul cuprins între intersecţia cu bd. Socola şi intersecţia cu Calea Chişinăului) va fi închisă”, au precizat cei de la Citadin.

Se mai deschide un șantier în Canta

Deja, pe str. Canta, se lucrează la asfaltare lângă liniile de tramvai, iar traficul este îngreunat în marea parte a zilei. De la ora 22:00, va fi închisă și porțiunea care face accesul dintre Canta și Păcurari pentru încă 3 zile.

„În perioada 15-18 mai, între orele 22:00 – 06:00, va fi restricţionată circulaţia pe str. Canta la intersecţia cu şoseaua Moara de Foc şi va fi închisă circulaţia pe strada Canta (tronsonul cuprins între intersecţia cu strada/șoseaua Păcurari şi intersecția cu şoseaua Moara de Foc/str. Canta).  În perioada 13-31 mai, între orele 08:00 – 18:00, circulaţia pe aleea din faţa blocului C4, de pe str. Vasile Lupu 106, va fi închisă”, au încheiat reprezentanții Citadin.

Mai multe străzi din Iași vor fi închise pentru reparații în următoarele zile, iar oamenii vor fi nevoiți să suporte aglomerația din oraș.

Comentarii
  • Patru ani s-a stat degeaba, iar acum ne apucam de asfaltari, numai maine nu-i 09 iunie;))) proiecte pentru modificarea infrastructurii nu avem……acesta este orasul in care traim din pacate….si nu luam nici o masura in acest sens, ne complacem asa…..

  • O nu, cei care provoaca traficul se plang de trafic. Smiorc smiorc. Mai lasati masinile acasa in plm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *