National

Mai sunt două zile de înscriere pentru programul de educație financiară. Cursurile sunt destinate elevilor în clasa a X-a – a XII-a

Publicat: 05 ian. 2022
Cursurile vor începe în data de 13.01.2022, sunt gratuite și se vor desfășura online

Ești elev în clasa a X-a, a XI-a sau a XII-a și vrei să știi cât mai multe despre piața financiară? Mai sunt două zile de înscriere pentru cea de a treia ediție a programului de educație financiară – FinClub organizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor și Asociația Română a Băncilor.

Cursurile vor începe în data de 13.01.2022, sunt gratuite și se vor desfășura online.

FinClub, destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII -a

Autoritatea de Supraveghere Financiară în parteneriat cu Banca Națională a României, Ministerul Finanțelor și Asociația Română a Băncilor organizează cea de a treia ediție a programului de educație financiară – FinClub – destinat elevilor de liceu din clasele a X-a – a XII-a, pasionați de piața financiară.

Programul, care va fi derulat sub auspiciile Protocolului de Educație Financiară, presupune crearea unui club de educație financiară a cărui activitate se va desfășura sub forma unor întâlniri online bilunare. Tematica întâlnirilor acoperă subiecte care țin de cunoașterea și aprofundarea noțiunilor și conceptelor financiare.

Înscrierile în cadrul FinClub se pot efectua online, în intervalul 20 decembrie 2021 –  7 ianuarie 2022. Formularul de înscriere și Regulamentul clubului pot fi găsite accesând link-ul https://asfromania.ro/edu/fin-club/, precum și pe pagina de Facebook a Autorității de Supraveghere Financiară.

Perioada de derulare efectivă a întâlnirilor în cadrul FinClub este 13 ianuarie – 2 iunie 2022.Adauga un comentariu