Cancan

Majda, despre foștii colegi de la Survivor.  „Este o…”

Publicat: 09 mart. 2021
Majda zambeste larg
Majda, fosta concurenta de la Survivor Romania, si-a descris coechipierii din echipa Faimosilor

Fosta concurentă de la Survivor România, Majda, a vorbit despre foștii colegi de competiție și i-a descris pe fiecare în parte. “Faimoasa” a părăsit competiția după ce a fost nominalizată de Jador. Cu toate că toți colegii o îndrăgeau extrem de mult, cântărețul a votat-o în urma prestației slabe pe care aceasta o avea pe traseu.

Odată ajunsă în România, Majda a făcut noi dezvăluiri despre experiența din Republica Dominicană.

Majda a vorbit despre foștii colegi

În cadrul emisiunii moderate de Teo, Majda a dezvăluit că nu este supărată pe Jador pentru faptul că votat-o. Aceasta a fost supusă în timpul interviului unei provocări în care a trebuia să își caracterizeze într-un singur cuvânt colegii de echipă.

Iată ce a spus aceasta despre foștii coechipieri:

Alexandra Stan: Aș fi vrut să spun că a fost plângăcioasa grupului, dar ușor indecisă, aș spune că era indecisă. Nu știa exact ce își dorea.
Moroșanu: Lupător
Cosmin Stanciu: Rezervat
Culiță Sterp: Strateg, un bun strateg
Elena Marin: Victimă, și a ei, pentru că nu își dă seama exact despre ce este vorba, și a colegilor. Când nu îți dai seama ce se întâmplă în inima ta, devii și victima colegilor.

Jador: Puternic, este un om foarte puternic. Am fost supărată pe el la prima nominalizare. Atâta timp cât îți pasă de oameni, e normal să fii dezamăgit. A doua oară nu am fost deloc supărată și nu am să fiu niciodată. Nu s-a văzut la televizor, dar a fost dezamăgit. Eu am stat mult de vorbă cu el și am să îi fiu alături în continuare.

A avut o nominalizare corectă din punctul meu de vedere. (…) Jador a vrut la un moment dat să nominalizeze un băiat atunci când Războinicii s-au luat de ei, dar nu știu la cine s-a gândit

Cine era frumușica grupului

Roxana Nemeș: Era frumușica grupului, așa i se spunea. Putere aș putea să spun, e o forță, e o surpriză. Mulți spuneau că nu o să poată. Toți o vedeau plecată înaintea mea.

Simona Hapciuc: Simona este introvertită. Simona trebuie să înțeleagă, și am stat de vorbă cu ea, că trebuie să primească iubire. Mie îmi păsa mult de fiecare și vedeam. Nu ai cum să nu observi. E un joc de echipă, dar și ușor spre individualism.
Zanni: Rebel
Ana Porgras: Eu cu Ana m-am înțeles foarte bine, doar că nu s-a deschis atât de mult și nu pot să spun foarte multe lucruri despre ea. Am fost singura fată de care s-a apropiat mai mult, dar nu pot să îmi dau seama dacă are o teamă sau așa se deschide ea mai greu, dar e un om frumos.
Sebastian Chitoșcă: Eu l-am nominalizat și nu a înțeles de ce și i-am spus că o voi face în continuare. Eu dacă am plecat cu echipa de mână și el a venit mai târziu nu înseamnă că îi iau șansa, dar e mai greu să nominalizez un om cu care am plâns de mână. Eu am spus că o să votez social. Pot să stau nemâncată, Survivor nu era despre sport neapărat, ci despre cum poti să te păstrezi ca om. Sebi e un foarte bun sportiv.

Fosta concurentă de la Survivor România, Majda, a vorbit despre foștii colegi de competiție și i-a descris pe fiecare în parte despre care a vut doar cuvinte frumoase.

Adauga un comentariu