Cancan

Majda, eliminată de la Survivor România, după ce a fost nominalizată de Jador

Publicat: 01 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Majda eliminată de la Survivor România după ce a fost nominalizată de Jador
Actrița Majda a fost eliminată din competiție în urma votului publicului după ce a fost nominalizată de Jador

Majda a fost ultima concurentă eliminată de la Survivor România, fiind nominalizată de Jador, după ce a primit cele mai puține voturi. Actrița și-a acceptat înfrângerea și a părăsit Republica Dominicană după ce a fost votată de telespectatori.

Publicul telespectator de la Survivor România a decis ca Majda Aboulumosha să părăsească competiția Survivor România. Actrița a primit cele mai puține voturi, iar Roxana Nemeș și Elena Marin își continuă lupta pentru supraviețuire în Dominicană.

Majda a fost eliminată de la Survivor România

Drumul la Survivor România a ajuns la final pentru Majda. După ce a fost nominalizată pentru eliminare de Jador, telespectatorii au decis ca ea să plece acasă. Actrița își acceptă înfrângerea și îi roagă pe colegii săi să nu se lase schimbați de jocul din Dominicană.

„E un zâmbet pe care încerc să-l înțeleg, să-l ofer, pentru că este important să dai oamenilor din jurul tău zâmbete. Nu vreau să plec cu ochii înlăcrimați, sunt pentru că am dăruit mult în această competiție. Când am plecat de acasă i-am spus copilului că o să stau două săptămâni și vin acasă. Dar cu fiecare săptămână mă trezeam și îmi spuneam că o să fiu din ce în ce mai puternică și o să lupt.

Recunosc că știu să încasez înfrângerea și pentru mine atât a fost să fie. Le spun colegilor mei să aibă grijă să joace acest joc, dar să nu lase acest joc să se joace prea mult cu ei, să-i transforme, să fie o echipa unită. Survivor nu e doar despre sport, contează să aduci puncte, dar în final tot împreună mâncați. Dacă energia nu bună ajunge altfel mâncarea în stomac.

Mulțumesc colegilor mei pentru fiecare lecție învățată. Nu m-a durut spatele atât de tare că am dormit pe scândură, pentru că m-au încurajat și m-au făcut să înțeleg că eu pot. Și eu chiar pot”, a spus cu ochii în lacrimi Majda.

Jador este cel care a nominalizat-o pe Majda

Faimosul Jador și-a menținut propunerea pentru eliminare și a nominalizat-o pentru a doua oară pe Majda. Jador a considert că, în ciuda eforturilor făcute de colga lui, Majda este una dintre cele mai slabe concurente din competiție.

„O să votez cu Majda, pentru că din punct de vedere sportiv este a doua cea mai slabă fată din echipa asta. Vreau să câștigăm mâncare, fiecare dintre noi are vise. E incorect să votez pe cineva care e bun în competiție și își dă silința pe traseu. Aș fi supărat dacă pleacă Elena Marin, chiar dacă o iubesc mai mult pe Majda. Nu o să votez niciodată în scopuri proprii”, spune Jador.

Majda nu a fost surprinsă de eliminare

Majda susține că votul nu o mai surprinde, însă îi cere lui Jador să recunoască că ea și-a dat mereu interesul să aducă bună dispoziție în echipă și a făcut tot ce a putut pe traseu.

„Mă așteptam și de data asta, nu mai e un șoc cum a fost prima dată. Am luat ghiozdanul cu mine, alături de colegele mele nominalizate. Aș vrea să-i spun lui Jador că și eu am dat totul până la capăt pentru echipa asta.

Eu am fost aici o luptătoare, nu o floricică. Eu dau oamenilor din jurul meu și am dat și pe teren. Nu m-a deranjat nicodată clasamentul facut că sunt veriga slabă. Nu sunt sportivă dar am venit aici să dau tot ce am mai bun. Nu aș fi vrut să-mi vadă slăbiciunile colegii mei sau să-i trag în jos prin energia mea. Am încercat să le transmit energie bună”, a mai spus faimoasa Majda, care a fost eliminată de la Survivor România.

Adauga un comentariu