Cancan ultimă oră

Majda Aboulumosha de la Survivor România a leșinat! Jador nu a părăsit-o, până nu și-a revenit complet

Publicat: 15 ian. 2021

Faimoasa Majda de la Survivor România a trecut prin momente grele la ediția din 14 ianuarie! S-a accidentat în timpul competiției, lovindu-se la cap și la umăr, și chiar a leșinat.

Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021 s-a accidentat în timpul jocului de joi seara pentru recompensă. Majda a fost lovită pe cap și la umăr cu roata, după ce s-a dezechilibrat. Atât de puternică a fost lovitura de la cap încât competitoarea a leșinat în timp ce primea îngrijiri medicale.

„Mi-a căzut foarte tare roată pe umăr și pe cap. Am amețit dintr-o dată”, aveau să fie cuvintele spuse de Majda înainte să i se facă rău și să leșine.

Faimoșii s-au strâns în jurul ei imediat. Jador nu a părăsit-o pe colega lui până nu și-a revenit complet.

„Am simțit amețeală și nu mai vedeam. Eu nu știu să mă opresc”, a spus Majda după ce și-a revenit din leșin, potrivit wowbiz.ro.

Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor România 2021

Majda Aboulumosha a acceptat provocarea din Republica Dominicană pentru a-și depăși limitele.

„Supraviețuitoare! Dragii mei, în curând voi pleaca din țară. Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viață, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun.

Sunt o fire puternică și consider că o să-mi depășesc limitele și o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă și simt că o să luptăm împreună ca să fie bine. Îmi doresc să simt energia voastră bună și să mă sustineți cât timp voi lupta. Îmi vor lipsi multe lucruri, dar, mai ales, familia. În curând, la @kanaldromania #survivor”, a scris Majda pe rețelele de socializare, înainte de începerea competiției din Republica Dominicană.

Adauga un comentariu