Cancan

Malvina Cservenschi a renunțat la televiziune și are succes în afaceri. Ce avere impresionantă deține fosta prezentatoare tv 

Publicat: 25 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Malvina Cservenschi a renunțat la televiziune și are succes în afaceri. Ce avere impresionantă deține fosta prezentatoare tv 
Malvina Cservenschi s-a retras din televiziune și se bucură de succes în afaceri.

Una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul autohton, Malvina Cservenschi, a renunțat la televiziune și are succes în afaceri. Aceasta are o carieră uluitoare, iar de câțiva ani se bucură de multe realizări pe plan profesional. Malvina Cservenschi și-a construit un brand care îi poartă numele și a avut colaborări cu mai multe vedete de peste hotare. Iată ce avere impresionantă deține fosta prezentatoare tv

Malvina Cservenschi, de la televiziune la afaceri de succes

Fosta prezentatoare de la TVR, Malvina Cservenschi, a renunțat în urmă cu câțiva ani la televiziune pentru a-și încerca norocul în afaceri. Extrem de ambițioasă și talentată, aceasta a demonstrat tuturor că poate fi un excepțional antreprenor. 

Frumoasa vedetă are propriul brand de bijuterii, Malvensky, iar creațiile sale sunt apreciate de artiste celebre din România, dar și din străinătate. Mai mult, aceasta a mărturisit că realizează bijuterii unicat, iar prețul este pe măsură. 

Malvina Cservenschi nu regretă că a ales lumea afacerilor, fiind mândră de proiectele sale profesionale. În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit cum a debutat în afaceri și cât de dificil a fost drumul până la succes.

,,Mi-am dorit propria afacere, să fiu propriul manager, să am libertatea de a-mi coordona viaţa profesională. Am vrut să creez un produs care să nu mai existe pe piaţa românească, care să aibă o poveste şi un mesaj direct adresat oamenilor. De asemenea, am vrut să pornesc un buiness fără o investiţie semnificativă, dar care să aducă o anume plus valoare în viaţa celor din jurul meu. (…)

Ideea de business s-a dovedit a fi chiar la mâna mea. Am realizat doua brăţări pe care le-am lăsat într-o cutie în atelierul prietenei mele, designerul Andreea Constantin. Cele două şnururi şi pandative nu erau branduite, nu era împachetate, însă au fost imediat remarcate. În acea seară, s-au vândut primele două brăţări Malvensky şi m-am convins de reacţia autentică a celor care primesc sau poartă această brăţară simplă, dar semnificativă. Între timp, afacerea s-a dezvoltat şi de la două brăţări a ajuns la două colecţîi şi la o întreagă echipă.”, a declarat frumoasa vedetă.

Pe lângă succesul în afaceri, Malvina Cservenschi arată spectaculos și se menține în formă. Frumoasa vedetă face furori ori de câte ori apare la evenimentele mondene. Mai mult, fotografiile în ipostaze sexy din mediul online au un număr impresionant de urmăritori. 

Fosta prezentatoare are un fizic de invidiat și nu ezită să își etaleze formele perfecte. Malvina Cservenschi a recunoscut că frumusețea ei răvăşitoare a contat enorm în cariera sa. 

,,Frumuseţea fizică nu e de ignorat în cariera nimănui, şi nu o spun doar eu, ci şi sondajele. Desigur, acest dar m-a ajutat, însă mai cu seamă mi-a folosit ce am cultivat pe lângă. (…)

Nu doresc să lupt cu stereotipurile, nu cred că e nevoie să demonstrez nimănui că sunt mult mai mult decât un trup plăcut. Las să transpară cine sunt din ceea ce fac.”, a precizat aceasta.

O altă vedetă care nu ține cont de vârstă și se menține în formă este Diana Matei. Artista arată spectaculos și atrage privirile tuturor la fiecare apariție pe scenă.

Ce avere impresionantă are fosta prezentatoare tv

Malvina Cservenschi deține mai multe afaceri de succes și are o avere impresionantă. Brandul de bijuterii Malvensky i-a adus frumoasei vedete tv sume mari în conturi. Fosta prezentatoare de la TVR a mărturisit că se bucură de viața de lux și se declară o femeie împlinită. 

Pe rețelele de socializare aceasta se afișează în ipostaze inedite din vacanțe exotice și locuri exclusiviste. În cadrul unui interviu, Malvina Cservenschi a vorbit despre afacerea sa profitabilă, care îi aduce anual peste jumătate de milion de euro.

,,M-am îmbogățit în primul rând la figurat, cu o echipă minunată, cu cunoștințe extraordinare despre ce înseamnă să conduci un business, cum să tratezi clienții. Vânzările cresc, evident, colecțiile cresc, cheltuielile cresc.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă care are succes în afaceri este Catrinel Menghia. Aceasta se bucură de celebritate și de aprecierea publicului autohton. 

Malvina Cservenschi a mărturisit că se dedică afacerii sale de succes, brandul „Malvensky” fiind furnizor al Casei Regale a României.

„Malvensky” a pornit dintr-o joacă, dar, odată cu înfiin­ţarea firmei, lucrurile au devenit serioase, iar asta a însemnat într-adevăr foarte multă muncă, foarte multă concentrare, foarte multă hotă­râ­re. (…)

Cu siguranţă a reprezentat unul dintre mo­tivele pentru care am primit onorantul titlu de „Fur­nizor al Casei Regale a Ro­mâniei”. Rolul acesta este cu atât mai important, cu cât eu şi echi­pa mea suntem responsabili cu crearea şi produ­cerea acelor cadouri care ajung la mai toate Casele Regale din lume, în numele Casei Regale a Ro­mâniei.”, a precizat vedeta.

Malvina Cservenschi s-a retras din televiziune și se bucură de succes în afaceri. Fosta prezentatoare tv are propriul brand de bijuterii de lux, iar creațiile sale sunt extrem de apreciate. Malvina Cservenschi se bucură de celebritate, fiind una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Adauga un comentariu