Cancan ultimă oră

Mama Alexandrei Ungureanu, dezvăluiri despre viața amoroasă a fiicei: „Mi-au plăcut alegerile ei”

Publicat: 12 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Alexandrei Ungureanu dezvăluiri despre viața amoroasă a fiicei Mi-au plăcut alegerile ei
Alexandra Ungureanu și mama ei, Anca, se înțeleg foarte bine, în ciuda certurilor care mai apar

Alexandra Ungureanu și mama ei, foste concurente în cadrul competiției ”Asia Express” de la Antena 1, au vorbit despre…. viața amoroasă a tinerei! Potrivit dezvăuirilor, cântăreața nu ar avea noroc în dragoste, chiar de pe timpul când era în liceu.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Alexandra Ungureanu a vorbit despre viața amoroasă a acesteia. Și mama ei, Anca Ungureanu, a făcut o serie de dezvăluiri din viața fiicei sale. Cele două foste concurente ale show-ului „Asia Express” au mărturisit faptul că ghinionul a apărut încă din lice, iar până acum nu și-a găsit sufletul pereche. Viața amoroasă a stat într-un ”con de umbră” în perioada când era în școală, pentru că dorea să se axeze pe învățat și muzică. Și, la acest lucru s-a adăugat, însă, și timiditatea.

”Eu eram intimidantă prin felul meu de a fi, am semănat mult cu tata, introvertă, timidă, antisocială, mă izolam de teama de a nu fi respinsă, nu semănam deloc cu mama. Mama mă trimitea la discotecă și nu mă duceam. Eu mă simțeam rățușca cea urâtă, muzica m-a ajutat să mă transform. În adolescență eram speriată de bombe, leșinam doar când mă gândeam că ar putea să vină un băiat la mine.

În liceu n-am avut iubit. Îmi plăcea un băiat în liceu, dar el nu m-a abordat, nici eu pe el și a rămas așa. Era înalt, brunet, juca baschet, îl chema Florin, nu am vorbit niciodată. Îmi mai plăcea de unul din Bacău, în tabară, și abia în ultima seară m-a invitat la dans pentru că el voia să știe chestii despre o altă colegă”, a spus Alexandra Ungureanu.

Ce spune Anca Ungureanu despre tatăl Alexandrei

De asemenea, și mama acesteia a mărturisit în emisiunea de televiziune faptul că fiica ei nu prea ieșea în oraș, însă își umplea timpul cu activitățile care i-au făcut plăcere:

”Eu o trimiteam la discotecă că știam că acolo se socializa și știam că e momentul să își facă prieteni. Ea nu ieșea, dar își umplea timpul cu activități. Până la o anumită vârstă mi-au plăcut alegerile ei, uman vorbind, până a plecat de acasă. Gândul ei de a reuși în muzică a fost mai presus de orice”.

Anca Ungureanu a vorbit despre căsnicia cu soțul ei. Artista a avut parte de părinți-model și aceștia au investit în educația ei:

”Faptul că Alexandra a venit după ceva ani de căsnicie, era un copil dorit, iubit și nu se punea problema unei severități. Eu și soțul am avut grijă să ne facem datoria de părinți ca la carte, adică din momentul în care s-a pus problema să ia lecții, n-am ratat nimic, muzică, engleză, tenis, franceza, matematică. În momentul în care ideea și munca noastră de a investi în copil se ducea spre un mic eșec, pentru noi era o tragedie. Nu era severitate, era presiune”.

Adauga un comentariu