Local

Mama bărbatului împușcat la Iași de politiști este de negăsit. Agenții au fost atacați cu un topor când au întrebat de ea – UPDATE

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama bărbatului împușcat la Iași de politiști este de negăsit. Agenții au fost atacați cu un topor când au întrebat de ea - UPDATE
Mama bărbatului împușcat la Iași de politiști este de negăsit. Agenții au fost atacați cu un topor când au întrebat de ea

Astăzi, 22.05.2024, un bărbat din comuna Miroslava a fost împușcat de polițiștii care au venit să întrebe de mama sa, fiind dată dispărută. Polițiștii au fost sesizați de către fratele victimei cu privire la faptul că mama lor nu a mai fost văzută acasă.

UPDATE: Femeia a fost identificată pe raza municipiului Iași.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, femeia a fost identificată pe raza municipiului Iași. Facem precizarea că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Iași

Știre inițială: Ulterior, polițiștii s-au deplasat în comuna Miroslava pentru a verifica situația, dar în momentul în care i-a văzut, bărbatul i-a atacat pe aceștia cu un topor.

„La data de 22 mai a.c., poliția a fost sesizată de către un bărbat domiciliat în Anglia cu privire la faptul că a fost anunțat de vecinii săi din comuna Miroslava ca nu au mai văzut-o la domiciliu pe mama sa, care locuiește cu fratele apelantului.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, la domiciliul femeii din comuna Miroslava, a fost identificat fiul acesteia, care la vederea polițiștilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Bărbatul a fost rănit în zona membrului inferior și imobilizat de polițiști.

Niciunul dintre polițiști nu a suferit leziuni în urma intervenției. De asemenea, bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Totodată, sunt efectuate verificări în vederea identificării femeii”, transmit reprezentanții IPJ Iași.

Adauga un comentariu