Actualitate

Mama lui Dorian Popa a sărit în apărarea fiului său: „Nu se va băga într-o gaură de șarpe!“

Publicat: 30 oct. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mama lui Dorian Popa a sărit în apărarea fiului său Nu se va băga într-o gaură de șarpe
Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost testat pozitiv la canabis

Mama lui Dorian Popa îi ia apărarea fiului său, după ce acesta a fost testat pozitiv la canabis. Influencerul era doar în halat la bordul bolidului său de lux.

Mama lui Dorian Popa a sărit în apărarea fiului său

Luminița Popa, mama lui Dorian, a dat primele declarații după ce influencerul a fost testat pozitiv la canabis. Dorin Popa a fost testat antidrog vineri seară, 27 octombrie 2023, în jurul orei 21:00, în Domnești, județul Ilfov iar rezultatul a fost pozitiv.

Luminița Popa a spus că fiul său cu siguranță nu se va ascunde și își va repara imaginea.

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și repare imaginea! Eu sunt doar «mămișor» pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fiți siguri că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa.

Probele biologice au fost trimise spre examinare, în vederea unui rezultat concludent. Demn de precizat este faptul că artistul era în halat la bordul Lamborghini-ului său în momentul în care a fost oprit.

În urma acestui incident, Dorian Popa a rămas fără permis de conducere.

„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, au precizat reprezentanții IPJ Ilfov.

Iubita artistului s-a abținut de la comentarii în privința evenimentului

Și iubita lui Dorian, Claudia Iosif, a comentat pe marginea subiectului care i-a șocat pe fanii lui Dorian Popa.

„Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el”, a menționat Babs.

Sindicatul Europol a confirmat faptele și a făcut chiar câteva glume.

Până în acest moment, Dorian Popa nu a venit cu clarificări. El a postat în mediul online o fotografie în care pare să fie relaxat la el acasă.

De asemenea, Sindicatul Europol a confirmat faptele și a făcut chiar câteva glume.

„Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard (…) P.S. Având în vedete ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro”, au transmis reprezentanții organizației.

Mama lui Dorian Popa a sărit în apărarea fiului său după ce influencerul a fost testat pozitiv la canabis.

Comentarii
  • Exemplul clar de prostie, Dorian Popa, Selly etc. Mai grav este cati prosti urmaresc astfel de specimene si cum fac bani de pe urma prostilor. Tara de cacat!

Adauga un comentariu