National

Mama lui Sebi, băiatul dispărut din Arad, crede că micuțul a fost răpit. A şaptea zi de căutări continua

Publicat: 15 ian. 2021
Colaj foto cu sebi, baiatul disparut, si autoritatile ce sunt in cautarea lui
Mama baiatului din Arad, ce a disparut sambata de acasa, crede ca a fost rapit

Este a şaptea zi de căutări în cazul lui Sebi, băiatul dispărut din Arad, iar mama sa crede că acesta a fost răpit. Micuţul a plecat de acasă pe 9 ianuarie. Forţele de ordine şi mai mulţi voluntari sunt de atunci pe urmele băieţelului din Arad.

Căutările extinse s-au efectuat cu câini de urmă, drone, elicopter, barcă, autoșenilată.

Acțiune de amploare pentru găsirea lui Sebi

Peste 250 de oameni, polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari și voluntari, încearcă de mai multe zile să dea de urmele micuțului. Potrivit celor de la ISU Arad, la acțiunea de căutare a copilului participă zeci de polițiști cu 8 autoturisme, 12 pădurari, câteva zeci de voluntari cu 5 drone și 7 mașini de teren, 30 de pompieri cu 4 autoturisme de teren, o autoșenilată, o barcă și o autospecială de suport și câteva zeci de jandarmi cu o autospecială.

În acest caz este folosită una din cele mai moderne şi eficiente metode pentru găsirea persoanelor dispărute şi anume dronă. Cu toate acestea, pana în prezent, Sebi nu a fost găsit.

Mama lui Sebi a declarat că ea crede că fiul ei a fost răpit şi a transmis un mesaj presupusului răpitor.

”Nu pot pune capul pe pernă că pruncul meu nu este în casă. Cineva l-a furaset, pentru că nu este nicio urmă de el. Au căutat atâția polițiști, jandarmi aici, pe hotar, se găsea ceva. Care l-a furat îl rog din tot sufletul să mi-l aducă, să vină cu el”, spune femeia disperată.

Sebi a dispărut fără urmă de sâmbătă. Mama sa crede că a fost răpit

Sebastian are 1,20 metri înălțime, păr șaten, fața ovală și constituție astenică. Autoritățile fac apel către cei care dețin informații despre unde s-ar putea afla minorul să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

Sebi a plecat sâmbătă de acasă la joacă. Într-un moment de neatenție se pare că s-a îndepărtat de grupul de copii cu care se juca. De la orele 16.30 ale zilei de sâmbătă copilul de 7 ani nu a mai fost văzut. Polițiștii orașului Chișineu-Criș au fost sesizați de mama copilului prin 112 după orele 19.00 când deja se înserase de-a binelea.

Ea le-a spus oamenilor legii că fiul ei a plecat, în jurul orei 16.30, de acasă. Se pare că acesta s-a îndreptat spre o stână din extravilanul localității și nu s-a mai întors.

Apropiaţii lui Sebastian spun că , în ciuda vârstei, băiatul știa foarte bine zona. Este prea puțin probabil să se fi rătăcit.

„Ciobanul a zis că la 4 a venit cu oile și l-a văzut pe copil acolo și după un timp nu a mai știut nimic de el. El a crezut că s-a întors acasă. Bănuiesc că copilul, din greșeală, a ieșit la asfalt, l-a luat careva cu mașina și nu mai vrea să-l dea”, a declarat tatăl lui Sebastian la ProTV.

Adauga un comentariu