Cancan ultimă oră

Mama lui Tavi Clonda a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu soacra Gabrielei Cristea

Publicat: 06 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama lui Tavi Clonda a ajuns pe masa de operație Ce s-a întâmplat cu soacra Gabrielei Cristea
Mama lui Tavi Clonda a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu soacra Gabrielei Cristea

Soacra Gabrielei Cristea a ajuns pe mâinile medicilor, iar despre acest lucru a vorbit recent Tavi Clonda, care a explicat concret ce s-a întâmplat cu cea care i-a dat viață.

Cântărețul a precizat că operația pe care mama lui a suferit-o ar fi trebuit să aibă loc de mai mult timp, însă femeia a fost decisă abia acum să facă acest pas.Soacra prezentatoarei TV a tot evitat acest moment, dat fiind faptul că în urmă cu câțiva ani și-a pierdut soțul, motiv pentru care nu a fost pregătită moral să recurgă și la intervenția chirurgicală.

„Nu a trebuit s-o conving, a trebuit doar să meargă la un consult, mă rog, la vreo trei medici separați. Ea știa că acolo se va ajunge, până la urmă, la operația asta de cataractă, dar acum câțiva ani a murit tata și n-a fost pregătită sufletește și moral, așa…Sperăm să fie ok. Doctorii au convins-o, nu eu. Ea a ezitat de trei ani, de trei ani tot ezită. Am tot dus-o la prieteni oftalmologi, la doctori și până la urmă s-a convins singură că e singura variantă, altă variantă nu exista”, a declarat Tavi Clonda, pentru Fanatik.ro.

Tavi Clonda, despre regulile pe care trebuie să le respecte mama lui, după intervenție

De asemenea, Tavi Clonda a mai precizat, că după intervenția suferită de mama lui, care a fost un succes, femeia trebuie să respecte câteva reguli, pentru a nu apărea complicații.De exemplu, soacra Gabrielei Cristea trebuie să urmeze un tratament cu picături speciale, dar și să evite să facă efort, după cum a precizat artistul, care a oferit mai multe detalii despre acest subiect.

„Acuma pare ok. Operația a fost ok, dar să vedem și recuperarea, cât de lentă e, cât de rapidă. Depinde de la persoană la persoană, știi? Important e că operația a fost reușită și vom vedea de acum încolo care e situația.

Ea trebuie să urmeze un tratament câteva săptămâni, sunt niște picături speciale, știi? Cum se leagă acolo, organismul cum percepe, că e un lucru nou acolo. E un obiect străin pentru început cristalinul nou. Nu trebuie să facă efort, să ridice, să se aplece, să nu intre praful. Trebuie două săptămâni să aibă grijă maximă.

După aia vin controalele. Se duce mâine să îi dea jos pansamentul. O să-i spună la câte zile să se mai ducă și o ține doctorul aproape. Nu pare complicat. E important cum reacționează organismul, ochiul”, a mai spus Tavi Clonda, pentru aceeași sursă.

Adauga un comentariu