Cancan ultimă oră

Mama Nadiei Comăneci pe bârna de echilibru, deși are 80 de ani

Publicat: 23 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mama Nadiei Comăneci pe bârna de echilibru deși are 80 de ani
. Nadia a scris istorie la Olimpiadă și chiar și după zeci de ani de la reușita unică în lume este în continuare o legendă pentru toate generațiile

Familia Comăneci este cunoscută în toate colțurile lumii. Nadia a scris istorie la Olimpiadă și chiar și după zeci de ani de la reușita unică în lume este în continuare o legendă pentru toate generațiile. Se pare că talentul l-a moștenit campioana din familie.

Mama sa are 80 de ani, dar condiția sa fizică este una demne de invidiat. O fotografie postată de Nadia Comăneci a uimit pe toată lumea.

Mama Nadiei Comăneci pe bârna de echilibru

Într-o postare făcută de Nadia Comăneci, mama sa este fotografiată pe bârna de echilibru, deși are 80 de ani. Poate că avem păreri preconcepute, dar iată că aceasta ne arată că greșim.

Într-o condiție perfectă, cu un zâmbet de inviat mama sa face antrenamente alături de fiica sa, deși are o vârstă venerabilă.

„Mama și cu mine, pe bârna de echilibru… are 80 ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia Comăneci pe contul ei de Facebook.

Nadia Comăneci a făcut istorie în lumea gimnasticii

Mama Nadiei Comăneci a vorbit despre momentul în care fiica sa a făcut istorie cu nota 10 de la Montreal. Aceasta susține că fiind extrem de emoționată, nu a realizat pr moment, însă a fost foarte fericită si mândră de realizările Nadiei.

„Simt o mare bucurie că ştiu că a reuşit să facă şi ea ceva în ţara asta. Când a luat 10 la Montreal nu am realizat pe moment. După mi-am dat seama. Eram foarte fericită. De multe ori nu mă uitam la competiţiile ei. Eu sunt mai emotivă, nu ca ea”, a declarat Ștefania, mama Nadiei.

„O fată minunată, o mamă minunată şi o femeie puternică.”, a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, mama Nadiei Comăneci.

Thalia a publicat un clip video cu ea în care vorbește despre Nadia Comăneci

Cântăreața Thalia a publicat un clip video cu ea în care vorbește despre Nadia Comăneci. Celebra sportivă i-a apreciat cântăreței câteva postări din mediul online, iar ea și-a amintit de momentul în care gimnasta a devenit modelul ei , fiind și omul care o inspira încă din copilărie.

Thalia a povestit că a fost fanul Nadiei Comăneci. Cântăreața a povestit că avea postere în cameră cu gimnasta, nu rata interviurile și a devenit un medel pentru ea încă din copilărie.

Adauga un comentariu