Local

Manifest, marca “Paraziții”, la Tiki Beach! Se anunță o seară incendiară!

Publicat: 16 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Manifest marca Paraziții la Tiki Beach Se anunță o seară incendiară
Pentru că se ține cont de sesizările făcute, administratorii localului au făcut harta sunetului din jurul locației pentru a se asigura că nu deranjează localnicii

La Tiki Beach se anunță o seară incendiară. Paraziții vin sâmbătă seară, 16 iulie 2022, la cel mai renumit local din Iași. Organizatorii fac schimbări importante cu privire la program, pentru a nu mai avea plângeri legate de zgomot.

Deja este clar că Tiki Beach este cel mai cunoscut local din Iași care aduce cele mai fresh VIP-uri din industria muzicală Românească. Sâmbătă, 16 iulie 2022, se anunță o seară incendiară, marca „Paraziții“.

Cheloo, Ombladon și Freakadadisk vor fi pe poziții pentru “fecioarele” de la Tiki. Pe lângă cei mai cunoscuți artiști, Tiki aduce o metodă revoluționară prin care distracția de weekend nu mai disturbă somnul celor din jur

Se anunță o seară incendiară

Paraziții revin în acest an la Iași la Tiki Beach. Una dintre cele mai vechi trupe de rap din România nu putea lipsi din programul primei veri, fără restricții, de după pandemia de Covid 19.

După un weekend boem cu Bosquito, Gabriel Cotabiță și Dan Ciotoi, urmează un weekend cu rap clasic, melodii consacrate și ritmuri hot cum numai Paraziții pot aduce pe scena Tiki Beach.

Așa cum descrierea evenimentului o spune, pentru a intra în locație trebuie să aduci cu tine cheful de concert, capital pentru shoturi și cât mai mulți prieteni cu care să arăți că ai învățat bine versurilor melodiilor preferate.

Schimbări importante anunțate de organizatori

Administrația Tiki Beach este foarte receptivă cu privire la sesizările multiple pe care le-a primit, în special anonim, prin intermediul poliției. După ce s-a chemat un specialist în sonorizări, care a pus toate boxele astfel încât decibelii ce ajung în zonele locuite să fie la nivelul legal de “gălăgie” din timpul nopții, administrația de la Tiki Beach schimbă programul evenimentelor.

Intrarea în lumea Tiki Nights începe de la ora 21:00, iar artiștii sunt constrânși să vină pe scenă în intervalul legal de program.

Localnicii din zona Tiki pot să fie ceva mai triști acum când sigur nu vor mai auzii muzica “hot” de la cel mai tare loc de petreceri din Iași.

“Am îngropat bașii sub scenă, am orientat boxele, am făcut harta sunetului, ca în zonele locuite să nu depășească nivelul legal admis. Este o aplicație care localizează și măsoară decibelii în timp real. Cu toate acestea, ca să evit mai mult «discuțiile», am pus toate evenimentele mai devreme decât până acum. Dorim să înțelegem și oamenii care doresc să se odihnească, dar sunt și exagerări. Am deschis ultimii anul acesta, intenționat. Era închis localul și am primit reclamații legate de disconfortul sonor creat de Tiki. Înainte erau plângeri din cauza pandemiei, acum sunt plângeri că facem gălăgie”, a declarat Răzvan Ștefan, administrator Tiki Bach.

Dincolo de neînțelegerile create, Tiki Beach rămâne primul local pe care îl aleg ieșenii de toate vârstele când doresc să se distreze. Spațiul mare, artiștii momentului și grija față de clienți au transformat afacerea TIki într-una de succes.

Sâmbătă, 16 iulie 2022, se anunță o seară incendiară, marca Paraziții. Cu toate că intrarea se face mai devreme, tinerii trebuie să țină cont că limitele de vârstă pentru accesul în locație și la bar nu s-au schimbat.

Adauga un comentariu