Local

Manuel Angiulli a semnat cu Politehnica Iași

Publicat: 02 nov. 2020
Manuel Angiulli
Manuel Angiulli

CSM Politehnica Iași a anunțat transferul jucătorului Manuel Angiulli. Belgianul în vârstă de 25 de ani.

Manuel Angiulli poate evolua atât ca fundaș central, cât și ca mijlocaș la închidere. În CV-ul acestuia se regăsesc două echipe din țara sa natală – RE Virton și CS Vise, precum și o experiență în Germania, la Aachen II.

Politehnica Iaşi va pierde la „masă verde” meciul cu Viitorul Ovidiu din cauză că a picat instalația de nocturnă

Formația Politehnica Iași va pierde la „masa verde“ partida cu FC Viitorul, chiar dacă se afla în avantaj pe tabelă, scor 2-1, în momentul în care s-a oprit funcționarea celui de-al treilea stâlp de nocturnă.

Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a oferit o declarație cu privire la situația din această seară.

„O să verific mâine, boala era mai lungă și nu a fost sesizată de nimeni. Îmi pare rău. Cei doi stâlpi erau alimentați din sursa stabilă, cel de-al treilea era alimentat de un generator. El era funcțional, dar nu s-a mai putut face revenirea lui pe sursa normală. Au picat ceilalți doi, care erau pe postul de transformare, sub tensiune. Acum au picat cei care funcționau de la început.

Acum a fost o problemă de alimentare! La ora această am desfăcut toate posturile, vom face o anchetă. Vom afla în cursul zilei de mâine ce a fost acolo. Se poate trage orice concluzie! Stâlpul 4 nu a funcționat aseară la antrenament, nimeni nu a anunțat. Se poate pune problema incompetenței, la altă variantă nu ajung cu mintea.

Pur și simplu e incompetență. Nu doar acest lucru mă interesează. Nici polițistul nu a sesizat, nici administratorul, nici echipa. L-am întrebat pe Andrei Cristea și a zis că ei au considerat că e o chestiune deliberată aseară!”, a declarat Mihai Chirica.

Ciprian Paraschiv: „Jucătorii lui Poli merită prima de victorie“

Președintele clubului ieșean a declarat că jucătorii își vor primi prima de victorie pentru partida cu FC Viitorul, chiar dacă meciul a fost oprit din cauza problemelor cu nocturna.

„E o frustrare pentru Daniel Pancu, a avut o ieșire nervoasă, dar am vorbit în vestiar și am căzut de acord că e un moment dificil peste care trebuie să avem puterea să trecem. Le-am spus că vor primi bonusul de victorie. Eu spun că merită prima de victorie pentru cum au jucat aseară, dar nu e vorba de bani aici.

E o echipă de caracter, băieții au înțeles că e mai greu și chiar au demonstrat în condiții nu foarte bune că se poate merge mai departe. Eu consider că antrenorul și jucătorii au câștigat 3 puncte. Sunt 3 puncte care eu consider că ar fi trebuit să fie contabilizate în contul nostru”, a spus Ciprian Paraschiv.

Oficialii echipei nu cunosc încă motivul pentru care nocturna a cedat, însă Paraschiv a declarat că va exista o analiză în acest sens.

„Ba au zis că un șobolan a ros, ba că un «Dorel» a continuat să lucreze la un stâlp. Noi nu putem decât să ne pregătim pentru meci. Chiar nu mă pricep. Probabil va trebui să se facă o analiză și să se vadă cine a greșit”, a mai spus Ciprian paraschiv.

Adauga un comentariu