Local

Incredibil! Politehnica Iaşi va pierde la „masă verde” meciul cu Viitorul Ovidiu din cauză că a picat instalația de nocturnă! Ieșenii conduceau cu scorul de 2-1 – Update

Publicat: 01 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incredibil Politehnica Iaşi va pierde la masă verde meciul cu Viitorul Ovidiu din cauză că a picat instalația de nocturnă Ieșenii conduceau cu scorul de 2-1 - Update
Jucători Politehnica Iași

Formația Politehnica Iași întâlnește astăzi, 1 noiembrie, de la ora 18.00, pe teren propriu, echipa lui Gică Hagi, FC Viitorul.

Tehnicianul Politehnicii Iași, Daniel Pancu, se declară mulțumit de modul cum s-au pregătit elevii săi în săptămâna premergătoare meciului cu FC Viitorul și a atras atenția că duelul cu echipa lui Gică Hagi nu va fi deloc ușor, chiar dacă adversarul este decimat de Covid-19.

Update: Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a oferit o declarație cu privire la situația din această seară.

„O să verific mâine, boala era mai lungă și nu a fost sesizată de nimeni. Îmi pare rău. Cei doi stâlpi erau alimentați din sursa stabilă, cel de-al treilea era alimentat de un generator. El era funcțional, dar nu s-a mai putut face revenirea lui pe sursa normală. Au picat ceilalți doi, care erau pe postul de transformare, sub tensiune. Acum au picat cei care funcționau de la început.

Acum a fost o problemă de alimentare! La ora această am desfăcut toate posturile, vom face o anchetă. Vom afla în cursul zilei de mâine ce a fost acolo. Se poate trage orice concluzie! Stâlpul 4 nu a funcționat aseară la antrenament, nimeni nu a anunțat. Se poate pune problema incompetenței, la altă variantă nu ajung cu mintea.

Pur și simplu e incompetență. Nu doar acest lucru mă interesează. Nici polițistul nu a sesizat, nici administratorul, nici echipa. L-am întrebat pe Andrei Cristea și a zis că ei au considerat că e o chestiune deliberată aseară!”, a declarat Mihai Chirica

Update: Nocturna a cedat din nou. Meciul se sfârșește cu scorul de 0-3 la masa verde.

Update min. 52: Zajmovic a marcat pentru Poli Iași

Update min. 20: A marcat: Dobrosavlevici

Update: Meciul a început. Fluier de start! Partida a început cu 53 de minute întârziere, cu doar 3 stâlpi funcționali.

Update: Vești bune! Jucătorii au ieșit pe teren pentru a se încălzi. De asemenea, și arbitrii se află în aceste momente pe teren. Se pare că meciul se va juca.

Update:  „Avem probleme cu funcționarea nocturnei. S-a produs un scurt circuit într-unul dintre stâlpii nocturnei. Încercăm să rezolvăm această problemă”, a afirmat Marius Onofraș, manager sportiv al Poli Iași.

Update: O echipă de la compania de electricitate a venit să repare instalația. Funcționează doar doi stâlpi. Se pare că ar fi vorba despre un scurtcircuit.

Update: Deși era programat ca meciul să înceapă la ora 18.00, se pare că din cauza unor probleme tehnice cu nocturna există întârzieri. Suporterii speră ca partida să nu fie amânată pentru altă zi. Arbitrul Horia Mladenovici a ieșit să inspecteze terenul și nocturna. Niciun jucător nu și-a făcut până în acest moment apariția pe teren. Unul dintre stâlpii nocturnei s-a stins din nou.

”Le lipsesc jucători importanți la meciul cu noi, dar ei au o uzină de fotbal în spate, cred că ar putea forma și 3 echipe care pot juca de la egal la egal cu noi, muritorii de rând. La noi când lipsesc 5-6 sau 7 jucători care pot fi titulari avem mari probleme și s-a văzut acest lucru”, a declarat Daniel Pancu.

Tehnicianul formației ieșene nu va conta în meciul cu FC Viitorul pe Mihalache, Francisc Cristea (suspendați), Vanzo (accidentat) și Popadiuc (infectat cu Covid). Revin în schimb după două săptămâni de izolare Frăsinescu și Mensah, cei doi urmând să facă parte din lot.

Un nou partener important pentru Politehnica Iaşi

Centrul medical ORIGYN FERTILITY CENTER a devenit unul dintre principalii parteneri ai Clubului Sportiv Municipal Politehnica Iași. Colaborarea se întinde pe durata a doi ani, începând din această lună.

„Este o adevărată bucurie să avem alături brandul Origyn, mai ales că, din cunoștințele mele, Poli este prima echipă din fotbalul autohton care are un partener pe partea de testare SARS Cov-2. Așa cum ORIGYN FERTILITY CENTER este lider în regiunea Moldovei în domeniul reproducerii umane asistate, la fel și noi visăm să fim din ce în ce mai buni astfel încât partenerii noștri să fie mândri de asocierea cu gruparea din Copou”, a declarat președintele clubului ieșean, Ciprian Paraschiv.

 

Adauga un comentariu