Cancan

Mara Bănică trece prin momente grele! Dezvăluiri cutremurătoare, după ce mama ei a ajuns la spital

Publicat: 16 feb. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mara Bănică trece prin momente grele Dezvăluiri cutremurătoare după ce mama ei a ajuns la spital
Mama Marei Banica a ajuns in spital

Mara Bănică nu este un nume străin pentru români. Este una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din țara noastă. Aceasta a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afganistan și Kosovo.

Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat care conduce o companie multinațională din Germania. Jurnalista este fericita mamă a doi copii, Dima în vârstă de 11 ani și Donca, care are numai câteva luni. Din păcate, aceasta trece prin momente nu prea ușoare, deoarece în urmă cu câteva zile mama ei a fost internată la spital.

Mara Bănică trece prin momente grele după ce mama ei a ajuns la spital

Dacă în urmă cu câteva luni, Mara Bănică era foarte fericită fiindcă fiica ei primea taina botezului, acum aceasta trece prin momente dificile. Din cauza unor probleme de sănătate, mama vedetei a fost internată la spital chiar în secția în care a fost internat și regretatul ei tată. Jurnalista susține că le este foarte greu, dar cea care i-a dat viață încearcă să pară puternică și reușește acest lucru.

„Ironia sorții, mama a trebuit să se interneze exact pe Secția de unde tatăl meu avea să vorbească cu mine la telefon pentru ultima oară, acum 3 luni… Emoția a fost mare și pentru mama și pentru mine. Mai greu, sigur, pentru mama, dar nu-mi arată. Vrea să pară o stâncă. Și reușește”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Medicii din spitalul în care este internată mama vedetei  sunt foarte atenți

Se pare că medicii din spitalul în care este internată mama vedetei  sunt foarte atenți, grijulii și empatici cu pacienții. Sau cel puțin asta spune jurnalista despre una dintre aceștia care a impresionat-o cu profesionalitatea ei.

„Ea este medicul Adriana Drăghici. Am cunoscut o pe holurile de la Floreasca acum două zile. Atât de grijulie și de bună, încât sper că anii care vor trece peste ea să nu- i distrugă empatia și nici răbdarea. Să nu se plafoneze niciodată cu atosuficiența unor medici care au văzut prea multe și uită să zâmbească unui pacient”, a mai adăugat aceasta.

Mara Bănică a trecut prin clipe de groază

Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni și a trecut prin clipe de groază. Vedeta a fost obligată să recurgă la această intrevenție, deși nu și-a dorit acest lucru. Ce a declarat despre momentele groaznice prin care a trecut.

În cadrul unei emisiuni TV, Mara Bănică a vorbit despre a patra intervenție chirurgicală la sâni, care a avut loc pe data de 9 ianuarie, deoarece au  fost mai multe complicații la mijloc.

Mara Bănică și-a dorit să le ofere un sfat fetelor care își doresc implanturi mamare. Vedeta a recunoscut faptul că silicoanele pe care și le-a pus au fost mult prea mari, iar din acest motiv s-a confruntat cu multe probleme de sănătate.

Adauga un comentariu