Cancan

Mara Bănică are o biografie de succes. De ce nu mai vorbește jurnalista cu Bianca Drăgușanu

Publicat: 09 aug. 2022
Mara Bănică are o biografie de succes. De ce nu mai vorbește jurnalista cu Bianca Drăgușanu
Mara Bănica este o femeie de succes cu o biografie impresionantă

Mara Bănică are o biografie impresionantă. Aceasta a avut colaborări cu diferite posturi de televiziune cunoscute. Mai mult de atât, jurnalista se poate lăuda cu o carieră înfloritoare fiind și corespondentă de război. Frumoasa brunetă a fost mereu sinceră cu fanii săi și nu le-a ascuns nimic cu toate că a trecut prin anumite drame.

Puțini știu faptul că Mara a fost bună prietenă cu Bianca Drăgușanu, însă cele două nu își mai vorbesc. Motivul principal este faptul că jurnalista nu mai poate avea încredere în ea.

Mara Bănica are o biografie de succes

Mara Bănică este o jurnalistă de succes ce este cunoscută pentru stilul său tranșant. În vârstă de 45 ani, aceasta a fost corespondent de război în Afghanistan, Kosovo și Spania. Jurnalista și-a început cariera ca reporter în 1994 pentru „TV Soti”, apoi a ales presa scrisă. Mara Bănică a fost pentru o perioadă destul de lungă corespondent la „ZIUA”. Câțiva ani mai târziu, vedeta a optat din nou pentru televiziune, începând să lucreze pentru Realitatea TV. 

În 2007, începe o colaborare cu cei de la Kanal D. Aceasta a atras atenția publicului prin intermediul scandalurilor în care a fost implicată. În trecut, jurnalista a fost amenințată de către un fost iubit că va dezvălui presei imagini indecente cu ea. Ulterior, Mara Bănică a postat chiar ea fotografia pe pagina sa de Facebook pentru a nu se lăsa șantajată de fostul său partener. 

„Această fotografie va apărea în ziare. Mi se pare corect să o vedeți aici, prima oară. În fond…nu-i vina mea că un fost vrea să câștige bani din asta. Mi se pare fair să arăt înaintea lui…”, a scris pe Facebook Mara Bănică la descrierea imaginii. 

Jurnalista a oferit mereu detalii în ceea ce privește viața sa personală, dorind să fie transparentă. Mai mult de atât, vedeta a vorbit despre dramele prin care trece, fără perdea. Frumoasa șatenă a povestit faptul că chiar dacă avea să nu fie căsătorită până la 35 ani, ea își dorea să facă un copil.

„Eu am zis clar că dacă până la 35 de ani nu mă căsătoresc, eu fac un copil, ceea ce am făcut. Dima ştie că are un alt tată biologic, nu va avea o surpriză mai târziu. Nu am avut o relaţie cu acest om, nu eram din acelaşi mediu social. Am pus punct poveştii repede, după o lună.”, a povestit jurnalista. 

La momentul actual, Mara Bănica este căsătorită cu un om de afaceri ce conduce o multinațională în Germania. Aceasta are alături de partenerul său de viață o fetiță. 

Mara Bănică, depre Bianca Drăgușanu: „Nu aș mai crede-o”

Pentru o perioadă lungă de timp, Mara Bănică a fost bună prietenă cu Bianca Drăgușanu ce a apărut în ipostaze incendiare în Playboy. Din păcate, cele două nu își mai vorbesc. În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, jurnalista a mărturisit și motivul. La rubrica „Sosurilor picante”, vedeta a dat totul din casă și a oferit detalii inedite. Frumoasa brunetă a spus că a fost dezamăgită de blondină și nu ar iert-o. 

„Cine m-a dezamăgit cel mai mult din showbiz și nu aș putea ierta-o? Bianca Drăgușanu. Nu neapărat că aș ierta-o, ci nu aș mai crede-o. Atunci cu căsătoria cu Victor Slav. Am văzut că l-ai avut și pe Dan Capatos. Noi ne adunam acolo și o tocam.”, a declarat Mara Bănică.

Mai mult de atât, jurnalista a precizat că nu a mai putut avea încredere în ea din momentul în care a plecat cu Cristea. La momentul respectiv, Bianca era încă căsătorită cu Victor Slav, iar decizia blondinei i-a lăsat un gust amar. 

„Când a venit la el, noi am fost foarte apropiate. O ajutam în multe situații… Cum, mă, să te duci cu Cristea? Mi se pare… în WC-ul când se filma plângând.”, a precizat vedeta. 

Mara Bănica este o femeie de succes cu o biografie impresionantă. Aceasta se poate lăuda cu o carieră înfloritoare, fiind dedicată job-ului pe care l-a avut de-a lungul anilor. O altă jurnalistă îndrăgită este și Dana Războiu.
Adauga un comentariu