Actualitate

Marcel Ciolacu a izbucnit după ce Poliția a dat amenzi la un eveniment la care participa

Publicat: 25 oct. 2020
Marcel Ciolacu, surprins la un restaurant din Buzău, cu 10 persoane la masă și fără mască de protecție
Marcel Ciolacu, surprins la un restaurant din Buzău, cu 10 persoane la masă și fără mască de protecție

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a avut o reacţie după ce Poliția a aplicat mai multe amenzi la un eveniment din Buzău, eveniment la care a participat. Acesta s-a arătat nemulţumit de dubla măsura cu care oamenii legii acţionează şi mai ales pentru ca, conform spuselor lui, Poliția este folosită în scop politic.

Marcel Ciolacu participa la un eveniment la care oamenii legii şi-au făcut simţită prezenţa, în pofida faptului că Buzaul este pe scenariul verde, iar restaurantele sunt deschise, iar masca nu este obligatorie în interiorul lor, mai ales atunci când stai la masă

Marcel Ciolacu acuza faptul că Poliția e folosită în scopuri politice

Liderul PSD, Marcel Ciolacu explica faptul că este o ruşine folosirea, de către Orban şi Guvernul său, a Poliţiei Române în scopuri politice. Acesta a povestit un eveniment la care a luat parte şi la care oamenii legii au aplicat amenzi pentru participanţi. Ciolacu este de părere că exista o dublă măsură, mai ales că în perioada în care romanii stăteau închişi în casă, iar Guvernanţii petreceau în birouri, nimeni nu a susţinut vreo conferinţă de presă pe subiectul acesta.

În altă ordine de idei, Ciolacu a afirmat faptul că va plăti amenda încasata şi că va respecta legea. Totuşi, este ruşinos cum Guvernul PNL foloseşte acest lucru în lupta electorala:

„Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!”, susține Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost surprins stând la masa cu 10 persoane

Marcel Ciolacu a fost surprins încălcând regulile de protecție sanitară impuse pe perioada pandemiei. Liderul PSD a fost fotografiat stând la masă, în restaurantul unei pensiuni, fără să respecte distanțarea și în prezența a 10 persoane, deși numărul maxim de persoane este de 6, conform legii. Fotografiile au fost surprinse sâmbătă seara, în jurul orei 22:30.

După evenimentul respectiv, oamenii legii au fost alertaţi cu privire la acest aspect. Poliţiştii au emis un comunicat de presă prin care explica sancţiunile pe care aceştia le-au aplicat şi contextul evenimentului în cauză:

„În urma unor sesizări, cu privire la eventuale încălcări ale normelor sanitare în vigoare în incinta unei unități turistice din județul Buzău, un echipaj de poliție s-a deplasat la locația indicată, pentru a face verificări în sensul celor sesizate și pentru a lua măsurile legale în situația confirmării celor semnalate. La momentul sosirii la adresă, polițiștii au constatat că în interiorul incintei se aflau 3 persoane și alte 3 erau în afara spațiului închis.

S-a constatat că parte din personal nu respecta întocmai măsurile de protecție individuală. Astfel, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020 privind privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, polițiștii au reprelucrat administratorului unității turistice prevederile legale instituite de starea de alertă și necesitatea respectării măsurilor pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Având în vedere și imaginile apărute în spațiul public, polițiștii vor continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”.

Comentarii
 • Dacă spun Ciolacu le ca mănânci rahat îmi cenzurează administratorii site-ului comentariul?
  Eu ma refer la rahat turcesc. Deci o delicatesa pentru tine.
  Îți aduc aminte ca la momentul cu pricina, ziua de naștere a lui Orban, v-ați inflamat de nu mai puteați.
  Însă spre deosebire de tine fiecare din cei care au participat la eveniment s-a dus ulterior la politie au recunoscut fapta și ulterior AU PLĂTIT AMENZILE IMEDIAT.
  AMENZILE PLĂTITE DE EI AU FOST ATUNCI MAI MARI DECÂT CELE PE CARE LE-AȚI LUAT VOI ACUM. EXCEPȚIE RALUCA TURCAN CARE A LUAT AMENDA MAI MICA PENTRU CA AVEA MASCA DAR NU A PURAT-O REGULAMENTAR.

  Ce s-a întâmplat ulterior perioadei stării de urgenta?
  S-au inflamat mușchiuleții pe uni politicieni ca asta este un abuz din partea Guvernului Orban.
  Ba mai mult „total echidistantul” Avocat al poporului a zis ca trebuie atacate toate actele normative care nu aveau putere de lege care reglementa modul de acțiune în perioada stării de urgenta.
  Și bineînțeles ca a avut succes pe linie la „total apolitica și echidistanta” Curte Constituțională.
  Total întâmplător au apărut în aceeași perioada și „adevărul despre coronavirus” care total întâmplător a început sa fie propagat de o anumită parte a presei.
  Cum ca ar fi o conjuratie mondiala.
  Totul bazat pe…. nimic.
  Ce a înțeles omul normal?
  Ca „nenorocitul de Orban” ne-a ținut ca pe prosti cu botnita în case.
  Ca a nenorocit economia.
  Și multe altele.
  Apoi vara.
  Romanul s-a dezlănțuit.
  Parca intrase-ră zilele în sac sau nu mai fusese-ta niciodată inconcediu.
  Domnii din Horeca raportau ca nu au încasări decât de maxim 40%.
  Dar dacă te uitai pe plaja șezlongurile intrau în mare.
  Probabil ca romanul venea cu sezlongul de la Baia Mare după ce a condus o noapte întreaga, apoi a stat la plaja și a băut berea la pet pe care a ținut-o în mare la rece și a făcut sa discurile făcute de acasă.
  Noaptea a vrut sa se ducă la club și când a auzit cât e întrarea a renunțat, s-a urcat în mașină și dus a fost.
  Asa a fost sau ma înșel eu?
  Ca dacă nu e asa e o mare problema.
  Din sezonul estival peste 60% a cam fost full.
  Restul sa zicem ca a fost 0.
  Pandemia, cainosenia guvernanților care mai sunt și masochiști (dacă tu nu vrei sa încasezi bani la buget).
  Da cam cu virgula.
  Mai și iunie nu sunt vârf de sezon.
  Ce a urmat din septembrie este binestiut.
  Dintr-o data virusul care nu exista a cam început sa facă ravagii.
  Și e doar începutul.
  Aaaaaa.
  Sa nu uit!
  Era un președinte de partid care atunci când masca trebuia purtata în spatiile închise declara de la tribuna parlamentului ca el are scutire de la medic pentru ca are deviație de sept. Și înfierat cu adâncă „manie proletara”
  Puteți sa îmi spuneți cine?
  Ca nu îmi mai aduc aminte.
  Nea Ciolacu, Nea Ciolacu ce faci tu cu electoratu’.

 • Bine punctat in comentariul de mai sus,dar cine sa inteleaga electoratul psd e analfabet,casca ochii pe haznaua 3 si rtv apoi vin si manca kkt reproducand tot ce le spune gabea.

Adauga un comentariu