Actualitate

Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la Guvernul PNL: „Au furat, au mințit, au distrus economia!“

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la Guvernul PNL Au furat au mințit au distrus economia
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a lansat un nou atac la Guvernul PNL printr-o postare pe Facebook. Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că „au furat, au mințit și au distrus economia”.

„Siguranța unei administrații eficiente! Aceasta este miza alegerilor locale! PSD are mii de candidați care și-au demonstrat deja competența și profesionalismul în administrația publică. Sunt oameni de calitate, buni gospodari și specialiști în domeniile lor de activitate!“, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu a lansat un nou atac la Guvernul PNL: „Au furat, au mințit, au distrus economia!“

Liderul social democraților consideră că liberalii au guvernat catastrofal, bătându-și joc de copii și pensionari.

„Traversăm o perioadă grea, atât din punct de vedere sanitar, cât și economic și social. România nu are nevoie de noi experimente. În ultimele nouă luni de zile am văzut cu toții cum acestea au dus România în pragul dezastrului. PNL a guvernat catastrofal România. Au furat. Au mințit. Au distrus economia. Au scăzut nivelul de trai. Și-au bătut joc de copii și pensionari. Nu sunt capabili să administreze eficient nici România și nici comunitățile locale“, acuză Marcel Ciolacu.

Apel făcut către români

Președintele PSD crede că partidul său poate avea grijă de sănătatea românilor și de educația copiilor lor.

„Nu se mai poate așa! Românii trebuie să aibă siguranța că cei pe care îi aleg au grijă de sănătatea lor, de educația copiilor lor, de viața lor și dezvoltarea comunității din care fac parte“, menționează Marcel Ciolacu.

Liderul social democraților face un apel la români să acorde un vot de încredere PSD, partidul care a demonstrat că muncește pentru ei.

„Sunt convins că românii le vor acorda încrederea celor care au demonstrat că muncesc cu adevărat pentru ei! Sunt convins că românii vor alege Partidului Social Democrat! Le urez mult succes tuturor candidaților noștri!”, a scris președintele PSD, Marcel Ciolacu, în postarea de pe Facebook.

„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban!“

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu susține că pentru Ludovic Orban „copiii nu au fost niciodată o prioritate“.

„Copiii nu au fost niciodată o prioritate pentru Guvernul Orban! Premierul care nu are bani nici pentru alocaţii, nici pentru tablete, nici pentru măşti gratuite pentru copii.

Pentru Guvernul PNL începerea şcolii în condiţii de siguranţă nu este importantă. De aceea nu s-au grăbit să le spună românilor care sunt regulile clare pentru instituţiile de învăţământ. Semafoare, declaraţii greşite pentru părinţi, ”PEPSIglas”… De aceea, doar fondul de rezervă al Guvernului a fost realimentat la rectificare şi nu bugetul autorităţilor locale, în responsabilitatea cărora au pasat deschiderea şcolilor!“, precizează Marcel Ciolacu.

„Vor pleca acasă! De îndată!“

Liderul social democraților crede că executivul PNL nu va reuşi să rămână la guvernare.

„Pentru Guvernul PNL doar negocierile pe sub masă, pentru a rămâne pe funcţii, sunt importante! Fără scrupule, banii românilor sunt aruncaţi în stânga şi-n dreapta, doar doar PNL rămâne la guvernare! Le dau o veste proastă! Nu vor reuşi! Vor pleca acasă! De îndată!”, a mai scris Marcel Ciolacu pe  pagina sa deFacebook.

Adauga un comentariu