Actualitate

Marcel Ciolacu acuză Guvernul Ludovic Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

Publicat: 11 sept. 2020
Marcel Ciolacu arată cu mâinile
Marcel Ciolacu acuză Guvernul Ludovic Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD. Marcel Ciolacu scrie pe pagina sa de Facebook că, de când a venit la putere, nu are decât un singur scop și anume câștigarea alegerilor.

„De când a venit la putere, Guvernul Orban nu a avut decât un singur scop: totul pentru alegeri! Nu au intenționat nici un moment să guverneze țara, iar rezultatele se văd: măsuri aberante în numele gestionării pandemiei, dispreț și dezinteres total față de adevăratele probleme cu care se confruntă românii, economie distrusă, agricultură lăsată în voia sorții, venituri din ce în ce mai mici pentru români“, scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu acuză Guvernul Ludovic Orban că a blocat toate acțiunile și măsurile inițiate de PSD

Liderul social democrat susține că principala sarcină a liberalilor a fost să blocheze proiectele inițiate de PSD.

„În schimb, principala lor sarcină a fost punerea tuturor resurselor statului la dispoziția PNL și blocarea oricărei acțiuni sau măsuri, initiate de PSD, oricât de bune ar fi fost ele!

Proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a Sectorului 5, inițiat de primarul nostru, Daniel Florea blocat de Guvern, prin preluarea terenului de 100 de ha, spre stupefacția partenerilor internationali, BERD și Băncii Mondiale, finanțatorii proiectului!“, precizează Marcel Ciolacu.

„Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL!“

Președintele social democraților este de părere că mai multe proiecte inițiate de primarul Capitalei, Gabriel Firea, au fost blocate de liberali sau de președintele Klaus Iohannis.

„Tot în Sectorul 5, proiectul de dezvoltare și regenerare urbană a zonei Ferentari prin transformarea celor 7,4 KM de cale ferată dezafectată într-un bulevard cu patru benzi și cu tramvai atacat la CCR chiar de președintele Iohannis!

Pasajul Doamna Ghica, derulat de Primarul General Gabriela Firea atacat și întârziat sistematic de prefectul liberal și de șefii Inspectoratului de Stat în Construcții, la comanda directă a PNL București!

Toate aceste manevre josnice arată disperarea PNL. Pe 27 septembrie, bucureștenii le vor da o lecție pe care o vor ține minte mult timp: cine seamănă vânt, culege furtună!”, mai scrie Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

„Liberalii întorc România la politica anilor ’90“

Marcel Ciolacu îi acuză pe liberali că vor să întoarcă România la politica din anii 90.

„De fapt, ne întoarcem la politica anilor ’90, asta face în acest moment PNL condus de către primul ministru Ludovic Orban şi de către preşedintele României, în dubla sa calitate de preşedinte al României şi preşedinte al PNL. Politica anilor ’90 era de a muta lupta politică de la Parlament, Parlamentul e o instituţie fundamentală a statului eminamente politică, acolo se face politică, în administraţiile locale.

De un an toată politica lor este îndreptată împotriva administraţiilor conduse de către colegii noştri pesedişti, dar, de fapt şi de drept, este o politică îndreptată împotriva locuitorilor acestor localităţi păstorite într-o perioadă mai lungă sau mai scurtă de către anumiţi primari. Este cea mai găunoasă atitudine politică care se poate face într-o ţară. Politica nu trebuie să se amestece şi să blocheze proiectele administraţiilor locale”, a spus Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu