Actualitate

Marcel Ciolacu: „Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție”

Publicat: 03 aug. 2020
ALT=«Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat»
Marcel Ciolacu, liderul PSD

Liderul interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj dur adresat Guvernului Orban. Acesta îi consideră pe membrii Executivului inconștienți și îi acuză că sunt fără scrupule și că își bat joc de copii din România.

„Inconștienților! Guvernanți fără scrupule, care treceți cu tancul peste lege și Constituție! Cât mai aveți de gând să vă bateți joc de copiii țării?! Tot PSD e de vină că Ministerul Justiției și Consiliul Legislativ v-au spus clar că ați dat o ordonanță vădit neconstituțională prin care anulați practic dublarea alocațiilor copiilor?! Ia întrebați-l pe proaspătul candidat PNL care a semnat în numele ministrului Justiției dacă a trecut între timp la PSD?!

Dați ordonanțe neconstituționale și apoi amenințați că nu mai plătiți alocațiile dacă Parlamentul nu votează mizeriile voastre în afara legii! Ăștia sunteți! PSD nu se dă niciun milimetru înapoi. Vom continua să punem presiune pe acest guvern eșuat pentru ca legile votate de Parlament și promulgate de președintele Iohannis să fie puse în practică.

Iar PNL și Guvernul lor de cinici trebuie să înțeleagă că dublarea alocațiilor nu e un moft, ci o necesitate. Că nu poți să dublezi cu 20%. Românii trebuie să știe că bani sunt, dar doar pentru furturile acestui Guvern de hoți și incompetenți”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, atac dur la Klaus Iohannis: „Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!”

Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa președintelui Klaus Iohannis. Acesta îl acuză pe șeful statului de faptul că răspândește ură prin declarațiile pe care le face. De asemenea, Marcel Ciolacu a prezentat patru probleme importante ale sistemului medical din România în raport cu pandemia de coronavirus.

„Ați dormit bine aseară, domnule președinte?!Cu ura lățită pe toată fața, ați arătat cu degetul și apoi v-ați întors impasibil la pauza de zi cu zi.
Plin de ură, nu ați putut să vă uitați mai departe de sediul din Modrogran.

Dacă ați fi făcut-o ați fi văzut că în țara al cărui președinte sunteți:

❗️ Adulți și copii infectați ajung să scuipe cheaguri de sânge pentru că DSP-ul condus de pilele și rudele PNL-iștilor nu e în stare de nimic; nici să facă anchete epidemiologice, nici să respecte procedurile, nici măcar să le răspundă la telefon oamenilor care sună disperați după ajutor!
❗️ Gravidele mor cu zile plimbate între spitale pentru că cei pe care îi ridicați atât în slăvi nu au în cap decât achiziții dubioase sau sondaje!
❗️ Aparatura medicală, cumpărată de primari și care ar fi salvat vieți, este autorizată de instituțiile conduse de oamenii pe care îi girați… după 86 de zile – cazul CT-ului cumpărat în primăvară de primarul Daniel Tudorache și care abia azi a primit autorizațiile necesare;
❗️ Niciuna dintre măștile gratuite nu a ajuns la cei care aveau nevoie de ele, deși deja în 12 județe a fost instituită obligativitatea purtării lor. Hăituiți românii pe stradă, dar niciuna dintre măștile produse de ROMARM nu a trecut de faza de prototip!

Concret, românii au aflat ieri …NIMIC!

Ați dormit bine, domnule președinte?!
Pentru că problemele au rămas- tot acolo, mai grave și tot nerezolvate.

Situația ar putea degenera sub povara prostiei, hoției și ticăloșiei acestor infami liberali! Iar dvs vă veți culca la loc satisfacut de cele două minute de ură în care ați arătat cu degetul!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • Hai ca ma sufoc!!! Mai papagalule impotento-infantilizat, cum scaraoschii ma-tii poti fi atata de parsiv?!? Lasand la o parte culoarea politica actuala (fuck all), cum poti fi atat de diabolic si sa tragi la raspundere pentru chestiuni extrem de sensibile romanului?!??? Da’ voi ce -ati facut retarzilor pana acum?? Aaaaa, v-ati preocupat cu muimea, furaciunea, prostirea, inselatoria, manipularea…….etc etc etc etc!
    Mai nene, de ce ati FURAT TOOOOOOT si n-ati avut mila ca macar o particica sa investiti in spitale? ( uitati ce a facut ONG ” la primul bebe” la Moreni cu saloanele pentru copii). DE CE? Pentru ca nu v-a mai saturat dracu’ de imbogatire si pentru ca v-ati spus:” Lasa ba’ ….ca noi suntem poola de poola, iar daca progeniturile (meltene si inculte) au nevoie de spital, o taiem peste granita!” Nu-i asa? Dar n-ati luat in calcul ……un ” covrig”, asa cum il alintati voi, cocalarilor fara scrupule!
    Cine o sa plateasca, nenea, miliardele imprumutate pentru sustinerea furaciunii, amantlacurilor voastre?

  • Ce rusine,certat cu lb.romana iar gogosile de care vorbeste au fost pina acum ale partidului din care face parte;apropo;inca mai exista acest partid de mincinosi si agramati?platiti cu salarii nesimtite din sudoarea romanilor?jalnic.

Adauga un comentariu