Actualitate

Marcel Ciolacu, mesaj de Crăciun: „Vă îndemn să luptăm pentru un Mâine Al Revenirii La O Viața Normală!“

Publicat: 24 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Ciolacu mesaj de Crăciun Vă îndemn să luptăm pentru un Mâine Al Revenirii La O Viața Normală
Marcel Ciolacu se întâlneștecu Florin Cîțu pentru a discuta despre PNRR

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a transmis un mesaj de Crăciun românilor. Marcel Ciolacu crede că, în ciuda anului greu trăit de toți, trebuie să regăsim energia și speranța pentru toți cei importanți din viețile noastre.

„Ne aflăm la finalul unui an dureros și greu. A fost un an marcat de suferință, restricții și nedreptate. Un an în care mulți dintre noi am pierdut, din păcate, pe cineva drag. Acum, însă, înaintea Crăciunului și a Anului Nou, pentru toți cei importanți din viețile noastre trebuie să regăsim energia și speranța!“, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Să aducem bucurie și împăcare în sufletele celor apropiați!“

Liderul social democrat i-a îndemnat pe români să lupte pentru un „Mâine Al Revenirii La O Viața Normală“.

„Vă îndemn pe toți să luptăm pentru un Mâine Al Revenirii La O Viața Normală! Să aducem bucurie și împăcare în sufletele celor apropiați! Să fim mai solidari ca oricând! Sa oferim orice sprijin putem celor care au nevoie de generozitatea și solidaritatea noastră!

Vă doresc tuturor să aveți parte de sărbători în tihna și căldura familiei! Să dea bunul Dumnezeu un an 2021 în care fiecare să aibă șansa unei vieți mai bune! Crăciun Fericit! La mulți ani tuturor românilor!”, a scris Marcel Ciolacu într-un mesaj postat pe Facebook.

Klaus Iohannis, de Crăciun: „Să-i protejăm pe cei dragi!“

Președintele Klaus Iohannis a transmis românilor un mesaj de Crăciun. De Sărbătoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos, Klaus Iohannis spune că darul cel mai generos pe care îl putem face celor dragi este să îi protejăm.

„Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie și de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiți să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult și de care ne este dor.

Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toții de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi! Să fim așadar împreună în spirit, convinși că, solidari, vom reveni, în curând, la o viață normală! Dragi români, Vă urez ca Sărbătoarea Nașterii Domnului să vă găsească sănătoși, cu bucurie și liniște în suflet! Crăciun fericit!”, a spus Klaus Iohannis.

Florin Cîţu, mesaj de Crăciun: „Doar aşa ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă“

Prim-ministrul Florin Cîţu a transmis un mesaj de Crăciun românilor. Florin Cîțu susține că Sărbătoarea Crăciunului este întâmpinată cu speranţă şi încredere că această perioadă dificilă va fi depăşită cu bine şi subliniază că în aceste zile trebuie respectate măsurile de protecţie.

„Întâmpinăm Sărbătoarea Crăciunului cu speranţă şi încredere că vom depăşi cu bine această perioadă dificilă. Vă rog pe toţi în aceste zile să respectăm măsurile de protecţie. Doar aşa ne protejăm pe noi şi pe cei dragi nouă. Descoperirea, autorizarea şi livrarea unui vaccin împotriva COVID-19 într-un timp record oferă perspective depăşirii pandemiei într-o perioadă relativ scurtă“, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu: „Sper că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând!“

Premierul a precizat că speră că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând.

„Înţeleg responsabilitatea pe care o am din funcţia de prim-ministru şi aşteptările românilor pentru depăşirea cu bine a crizei de sănătate şi pentru o viaţă mai bună. Doar împreună vom trece cu bine peste această perioadă. Dragi români, vă doresc Sărbători fericite, atât celor din ţară, cât şi celor departe de casă, multă sănătate, bucurie, cu speranţa că vom reveni la o viaţă normală cât mai curând!“, a spus Florin Cîţu într-un mesaj video transmis pe Facebook.

Adauga un comentariu