Actualitate

Marcel Ciolacu, mesaj după câștigarea alegerilor: „VICTORIE! NU v-ați lăsat intimidați!“

Publicat: 07 dec. 2020
Marcel Ciolacu, președinte PSD
Marcel Ciolacu se întâlnește cu primarii și parlamentarii din Iași

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj luni, 7 decembrie, după ce numărătoarea voturilor arată că formațiunea social democrată arată că va câștiga alegerile parlamentare ce au avut loc duminică, 6 decembrie.

„Vă mulțumesc tuturor! Este victoria voastră! Este victoria celor care ați rezistat. Care nu v-ați lăsat intimidați. Care nu ați cedat niciun milimetru. Care ați crezut și ați luptat până la capăt!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Marcel Ciolacu: „Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci“

Liderul social democrat a precizat că votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile.

„Știu că în ultimele luni ați simțit ca și mine nedreptatea urii revărsate, săptămână de săptămână, de la pupitrul prezidențial. Votul este cea mai aspră palmă democratică pentru un președinte care nu și-a înțeles atribuțiile! Românii i-au transmis clar lui Iohannis că nu mai poate continua cu un guvern de politruci care au eșuat atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic.

Este nevoie de specialiști și de soluții, iar PSD a demonstrat că este creditat de români cu încrederea necesară pentru a traversa criza sanitară și economică. Mulțumesc partidelor europene din familia socialistă pentru susținerea efortului nostru de reconstrucție și modernizare, ceea ce ne demonstrează că parcursul PSD este unul corect”, a mai scris pe pagina sa de Facebook Marcel Ciolacu.

PSD: „Președintele României trebuie să înțeleagă mesajul votului și să asculte voința românilor!“

Reprezentanții PSD au transmis un mesaj tranșant, luni, 7 decembrie, după ce Biroul Electoral Central a anunțat primele rezultate oficiale parțiale de la alegerile parlamentare.

„Românii au decis că PSD rămâne principala lor speranță pentru a scoate România din criza sanitară și cea economică în care au dus-o Orban și PNL! Azi, PSD este gata să se pună în slujba țării cu o echipă de profesioniști și un program de guvernare solid! Suntem gata să conducem România cu energie, profesionalism și competență pentru a readuce țara pe drumul cel bun“, au transmis reprezentanții PSD.

PSD: „Românii au spus clar că doresc înlăturarea unei guvernări incompetente“

Reprezentanții social democraților susțin că deciziile liberalilor au generat un haos inutil care a inhibat participarea populației la acest scrutin, dar chiar și așa românii au spus clar că doresc preluarea controlului asupra pandemiei și înlăturarea unei guvernări incompetente.

„Românii au mers la vot în circumstanțe foarte dificile din cauza pandemiei. Le mulțumim tuturor cetățenilor care au votat, indiferent de partidul lor. Din păcate, alegerile au fost îngreunate de gestionarea necorespunzătoare a pandemiei de guvernul Orban. Deciziile liberalilor au generat un haos inutil care a inhibat participarea populației la acest scrutin atât de important. În ciuda acestor obstacole, am îndemnat oamenii să țină cont că votul le va determina viitorul, într-un moment critic din istoria națiunii noastre. Și milioane de români au răspuns prin #vot! Românii au spus clar că doresc preluarea controlului asupra pandemiei și înlăturarea unei guvernări incompetente care ne-a pus în pericol sistemul sanitar și viețile tuturor”, au scris reprezentanții PSD pe pagina de Facebook.

Comentarii
Adauga un comentariu