Actualitate

Marcel Ciolacu, reacție dură la adresa PNL: „Are o agendă total separată față de agenda românilor din prezent“

Publicat: 27 oct. 2020
Marcel Ciolacu, președintele PSD propune amânarea alegerilor parlamentare 2020
Președintele PSD, Marcel Ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție dură la adresa PNL. Marcel Ciolacu este de părere că prioritatea Guvernului au rămas alegerile parlamentare, în condițiile în care sănătatea românilor ar trebui să fie „prioritatea numărul 1” a tuturor politicienilor.

Liderul PSD spune că nu putem vorbi nici de educație, nici de locuri de muncă și nici de nivel de trai, dacă nu este depășită criză sanitară.

„Ar trebui în primul rând o altă comunicare, ar trebui să vedem care sunt prioritățile. Prioritatea numărul 1 este clar sănătatea românilor și din partea noastră, și a tuturor politicienilor presupun că nu este altă prioritate. Am văzut prioritățile PNL – și în starea de urgență au fost să devalizeze bugetul național. Am văzut în raportul Curții de Conturi“, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: „Prioritatea Guvernului au rămas alegerile“

Liderul social democrat susține că prioritatea Guvernului au rămas alegerile parlamentare, liberalii neavând o politică orientată spre educație, locuri de muncă sau nivelul de trai.

„Acum vedem că prioritatea Guvernului au rămas alegerile. Cel puțin Partidul Național Liberal are o agendă total separată față de agenda românilor din acest moment. Nu putem vorbi nici de Educație, nici de locuri de muncă, nici de nivel de trai, de absolut nimic dacă nu depășim această criză sanitară”, a menționat Marcel Ciolacu.

„Mai avem o săptămână și sistemul medical se blochează”

Șeful PSD precizează că liberalii nu se orientează spre urgențele sistemului medical, care riscă să se blocheze.

„Să vedem în primul rând care sunt urgențele. Toată lumea să nu mai comunice absolut nimeni decât să stabilim cine comunică din acest moment și să lăsăm specialiștii să comunice, să retragem politicienii, pe comunicarea cel puțin în ceea ce privește pandemia, și să vedem care sunt prioritățile medicilor, sistemului sanitar. Mai avem o săptămână și sistemul e aproape… toți specialiștii spun același lucru, se blochează”, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Toate deciziile Guvernului au un substrat politic“

Liderul PSD crede că decizie Guvernului Orban sunt axate în acest moment pe dorința de a câștiga alegerile.

„Cât timp exemplul Guvernului este unul care arată numai un interes politic, toate deciziile Guvernului în acest moment au un substrat politic și o dorință de a câștiga alegerile, românii să nu se aștepte la ceva mai bun. Direcția în care ne îndreptăm nu este cea corectă”, a conchis Marcel Ciolacu.

Pact pe sănătate

Nu este prima dată când Marcel Ciolacu face apel la un pact pe sănătate. Liderul social democraților ai-a cerut pe pagina sa de Facebook președintelui Klaus Iohannis să renunţe la atitudinea partizană şi să cheme partidele la consultări, pentru un „pact pentru sănătate“.

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați! Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România“, susține Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • gogu pintenogu luami-ai kara la tranta psd-ist imputit,asistat social cu mana-ntinsa la autoritati,laba trista pe care-l pupi in cur pe chiolacu,du-te cere-i iertare lu’ mata ciuma rosie,ea a crezut c-a facut un om de nadejde al tarii si a iesit un kkat cu ochi labagiu.MUIE PSD moarte CIUMEI ROSII

Adauga un comentariu