Actualitate

Marcel Ciolacu, reacţie la incendiul de la Spitalul din Piatra Neamţ: „Medicul erou trebuie să aibă parte de cel mai bun şi mai rapid tratament”

Publicat: 15 nov. 2020
Marcel Ciolacu imbracat in costum si camasa alba
Președintele PSD Marcel Ciolacu

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, transmite condoleanţe familiilor îndoliate de tragedia de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ şi subliniază că medicul rănit în incendiu care s-a luptat pentru a-şi salva pacienţii trebuie să aibă parte de „cel mai bun şi mai rapid tratament”.

„Sincere condoleanţe în acest moment de mare încercare pentru familiile îndoliate de tragedia de la Piatra Neamţ. Le doresc sănătate, putere şi recuperare grabnică tuturor supravieţuitorilor. Medicul erou care s-a luptat pentru a salva pacienţii trebuie să aibă parte de cel mai bun şi mai rapid tratament. Dumnezeu să îi aibă în pază!”, a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook.
Zece persoane au decedat în urma incendiului izbucnit, sâmbătă seara, la Secţia ATI a Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ. Mai multe persoane sunt în stare critică, printre care şi medicul de gardă.

Comentarii
  • Daca il doare asa tare in cur de romani si tragedia lor sal dea afara pe infractorul psd ionel arsene seful CJ Neamt care de ani de zile a distrus si a furat totul , spitalul respectiv este condus de CJ Neamt psd !, directorii spitalului au fost pusi de psd !

  • Nu trebuie jigniri, voi l-ati votat atunci pe Arsene, voi ati votat acum PNL si tot asa. Ati lasat sa se ocupe de tara multinationalele si veti vedea. Deschideti ochii la alegerile din 06.12.

Adauga un comentariu