Prima pagină » National » Marcel Ciolacu, sarcastic cu angajaţii din Guvern care sunt în grevă japoneză
Marcel Ciolacu, sarcastic cu angajaţii din Guvern care sunt în grevă japoneză

Marcel Ciolacu, sarcastic cu angajaţii din Guvern care sunt în grevă japoneză

17 mai 2024, 20:20,
BZI.ro, în National

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a existat o discuţie între angajaţii din Guvern şi Alexandru-Mihai Ghigiu, şeful Cancelariei prim-ministrului, întrebat despre greva japoneză a lucrăritorilor din Executiv. El a adăugat că a promis că face un teambuilding, pentru că nu a apucat să cunoască toţi angajaţii din Guvern, însă după ce iese la pensie.

„Am înţeles că au avut o discuţie cu şeful Cancelariei. Nu am apucat să cunosc pe toată lumea din Guvern. Am şi promis că poate fac un team building, dar după ce ies la pensie. Eu sunt un om foarte deschis şi am stat de vorbă cu fiecare categorie în parte”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat despre faptul că angajaţii din Guvern au intrat în grevă japoneză, vineri la Piatra Neam, potrivit news.ro.

Angajaţii din aparatul de lucru al Guvernului se află, vineri, în grevă japoneză şi au afişat anunţul „grevă japoneză” pe uşile birourilor din Palatul Victoria sau poartă banderole pe braţ, informează G4Media.ro.

Marcel Ciolacu, critici pentru protestatarii din muzee

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Piatra-Neamţ, că Guvernul va încerca în şedinţa de săptămâna viitoare să reglementeze situaţia muzeografilor.

„Săptămâna viitoare vom încerca să reglăm situaţia în şedinţă de guvern. (…) Încerc să găsesc un echilibru şi să nu mai creăm frustrări în societate”, a afirmat premierul.

El a precizat că înţelege situaţia muzeografilor şi i-a invitat la masa negocierilor.

„Sunt un om foarte deschis, am stat de vorbă cu fiecare categorie în parte. Fiecare categorie are specificul ei. Muzeografii au problema că s-au mărit salariile în educaţie şi reclamă faptul că fac aceeaşi muncă şi retribuirea este diferenţiată. (…) Noaptea Muzeelor creează un spirit. Nu trebuie să aduci atingeri unui spirit şi unei poveşti frumoase, chiar pentru un interes direct”, a susţinut Ciolacu.

Marcel Ciolacu a adăugat că va merge la Noaptea Muzeelor.

„Sâmbătă mă duc şi eu voluntar la Muzeul Antipa, stau patru ore voluntar, o să beau o cafea şi voi rezista”, a adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *