Cancan ultimă oră

Marcel Pavel are „interzis” la petrecerea aniversară a soției lui, Violeta. Care este motivul absenței cântărețului

Publicat: 15 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel are interzis la petrecerea aniversară a soției lui Violeta. Care este motivul absenței cântărețului
Marcel Pavel are „interzis" la petrecerea aniversară a soției lui, Violeta

Sărbătoare mare în familia lui Marcel Pavel. Violeta, soția artistului, a împlinit 51 de ani și va petrece așa cum știe ea mai bine. Cântărețul a dat din casă și a vorbit despre petrecerea pe care partenera lui de viață a organizat-o. Violeta va fi alături de persoane importante din viața ei, mai puțin de soțul ei.

Asta pentru că a ales să petreacă, la fel ca-n fiecare an, cu prietenele ei cele mai bune. La eveniment nu vor fi prezenți bărbați, așa că nici Marcel Pavel nu va merge. Mulți s-au întrebat care ar fi motivul pentru care Violeta a ales așa, iar cântărețul l-a și spus. Este deja o tradiție pentru frumoasa lui soție, să-și petreacă zilele de naștere alături de prietenele cele mai bune, dar și alături de fiica ei, Iuvenalia.

Marcel Pavel are „interzis” la petrecerea aniversară a soției lui

Marcel Pavel nu va merge la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a soției lui. Artistul nu se află pe lista cu invitați, pentru că Violeta a ales să petreacă această zi alături de cele mai bune prietene și de fiica ei, Iuvenalia.

„Soția mea îmi spune că nu e cazul să îi cumpăr eu cadou, nu am gusturile ei. Și atunci îi dau bani și își cumpără singură ceea ce își dorește. Eu nu merg la petrecere. Doar femeile sunt invitate la ziua soției mele, ca întotdeauna. Ele petrec ca între fete. Bărbații nu sunt primiți. Fetița mea este șefa acolo. Ea este oricum șefa casei… Iuvenalia a terminat clasa a ll-a și, la serbarea de la final de an, a cântat și s-a îmbrăcat în prințesă. La școală au o sală extraordinară pentru evenimente”, a declarat Marcel Pavel, pentru FANATIK.

Ce cadou i-a făcut artistul soției sale

Violeta preferă să-și cumpere singură cadourile, așa că Marcel Pavel i-a oferit direct bani soției lui, ca să-și ia ce dorește. Totuși, acum câțiva ani, cântărețul a încălcat regula și i-a cumpărat soției lui un inel cu diamante, foarte frumos.

„Cu ani în urmă i-am cumpărat soției mele un inel fin, de aur, cu diamante. Dar, în rest, îi dau bani și își cumpărărea singură, cum am spus”, a mai spus artistul, potrivit sursei citate.

La petrecere vor participa mai multe prietene apropiate ale Violetei, printre care și Gina, sora lui Marcel Pavel, Mădălina, soția lui Andrei Kerestely, Diana Șoșoacă și nu numai. Evenimentul va avea loc pe terasa unui club din Herăstrău.

Adauga un comentariu