Cancan

Marcel Pavel are trei copii cu soția sa Violeta. Care este secretul căsniciei lor

Publicat: 16 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcel Pavel are trei copii cu soția sa Violeta. Care este secretul căsniciei lor
Marcel și Violeta Pavel au o familie frumoasă care a fost binecuvântată cu trei copii

Îndrăgitul interpret Marcel Pavel are o familie frumoasă, cu trei copii, el și soția sa Violeta fiind căsătoriți de aproape 29 de ani. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton chiar dacă artistului i-a fost greu, la început, să o cucerească pe fosta balerină. Însă insistența lui Marcel Pavel a făcut-o pe Violeta Șmîșleaeva să-l accepte în viața ei, iar de-atunci se înțeleg de minune.

Marcel Pavel și Violeta Șmîșleaeva formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi. Cei doi sunt căsătoriți de mai bine de 28 de ani, au trei copii împreună și se înțeleg de minune. Și totuși, pe cât de expus este în lumina reflectoarelor Marcel Pavel, pe atât de discret este cu privire la viața de familie. Astfel, s-a aflat totuși cum s-au cunoscut Marcel și Violeta, cea care i-a furat inima artistului. Aceasta venise la începutul anilor 90 în România ca balerină, pentru a susține mai multe spectacole. Cu greu s-a înfiripat povestea de dragoste dintre ei însă aceasta s-a dovedit una durabilă.

Marcel Pavel și Violeta au trei copii

Marcel Pavel s-a căsătorit în 1992 cu Violeta Șmîșleaeva, care este o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Moscova. Cei doi au împreună trei copii – doi băieți, Sasha și Richard, ambii fiind interesați de oportunitatea unei cariere muzicale. Însă în urmă cu opt ani, familia s-a mărit odată cu venirea pe lume a Ioanei Iuvenalia, care a fost numită așa după bunicul matern.

Fiul cel mare al familiei Pavel, Richard, are 25 de ani, iar tatăl său a povestit că adolescența lui a fost zbuciumată. În liceu, acesta a fost hărțuit și terorizat de niște colegi care l-au amenințat că-i omoară familia dacă nu le dă bani. Cel mijlociu, Sasha, în vârstă de 23 de ani, a început să studieze management artistic în Anglia, însă nu s-a putut adapta la viața de acolo și a renunțat.

Fetița îi calcă pe urme mamei

Fetița lui Marcel Pavel și a Violetei, Iuvenalia Ioana, are de mică veleități de artistă. După câte se pare, puștoaica a moștenit talentul artistic al mamei, fostă balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Ea și artistul au fost binecuvântați de Dumnezeu cu fetiţă în iulie 2013. Deşi micuţa a venit pe lume când Marcel Pavel avea 53 de ani, şi era deja tatăl a doi băieţi mari, artistul a avut puterea să o ia din nou de la capăt, cu scutece şi cu jucării. Acum, micuța este bucuria întregii familii. În plus, de patru ani, Iuvenalia ia lecții de balet la o școală din București.

„A vrut și ea să fie karatistă. Și-a luat mănuși. Și am înscris-o direct la Casa de balet, ca să-i schimb viziunea și perspectiva. Merge la balet de când a renunțat la kickboxing”, spune Violeta Pavel despre fiica ei și a lui Marcel Pavel.

Așadar, Marcel Pavel și soția sa se pot considera binecuvântați cu ai lor copii…

Adauga un comentariu