Cancan

Marcela Fota are o biografie impresionantă. Ce decizie a luat artista la aproape un an de la moartea soțului

Publicat: 29 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcela Fota are o biografie impresionantă. Ce decizie a luat artista la aproape un an de la moartea soțului
Soțul Marcelei Fota a decedat anul trecut

Îndrăgita Marcela Fota are o biografie impresionantă și tragică, totodată. La numai un an de la nuntă, și-a pierdut soțul din cauza unui infarct. După moartea lui Minel Păpăroiu, artista a decis să nu se recăsătorească și consideră că a primit suficientă iubire cât pentru o viață întreagă. Cu toate acestea, pierderea soțului nu este singura tragedie de care a avut parte. În trecut, fratele său s-a sinucis, iar atunci Marcela Fota nu a putut ajunge la înmormântare.

Marcela Fota este o cunoscută artistă de muzică populară. Provine dintr-o familie cu 5 copii, iar sora sa cea mare i-a fost model în viață. Aceasta este nimeni alta decât celebra Mariana Ionescu Căpitănescu. Marcela Fota a urcat pentru prima dată pe scenă la vârsta de 12 ani, iar atunci și-a dat seama că vrea să cânte toată viața. Artista s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu după 13 ani de relație, în 2019. Din păcate, bărbatul cu care are un copil a decedat la un an de la nuntă.

Marcela Fota biografie

Marcela Fota s-a născut în Melinești, județul Dolj, într-o familie cu 5 copii. Sora sa este celebra Mariana Ionescu Căpitănescu. Se pare că Marcela Fota îi calcă pe urme celebrei sale surori. Mariana i-a fost model în viață, atât de femeie, cât și de mamă. A urcat pe scenă pentru prima dată la vârsta de 12 ani, într-un spectacol de la școală. În acea zi, a realizat că este menirea ei să facă muzică și să încânte publicul cu talentul său. Astfel, Marcela Fota a urmat Școala Populară de Arte din Craiova. De-a lungul carierei, a concertat și peste hotare.

Însă viața Marcelei Fota este plină de drame. Cu câțiva ani în urmă, artista și-a pierdut fratele, care s-a sinucis fără a lăsa un bilet de adio. Din păcate, artista nu se afla în România și a putut participa la înmormântare. Cu toate acestea, moartea fratelui său a afectat-o profund.

„Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros”, își amintește Marcela Fota.

Interpreta s-a căsătorit cu Minel Păpăroiu pe data de 2 februarie 2019. Cei doi au făcut nunta după 13 ani de relație. Petrecerea a avut loc la Craiova, iar printre invitați au fost și nume sonore din muzica populară. Data nunții este cu atât mai specială cu cât părinții Marcelei împlineau 51 de ani de căsnicie. Artista a avut parte de nunta pe care a visat-o, iar decorul sălii a fost ca în povești.

Cu toate acestea, la un an de la căsătorie, Minel Păpăroiu a încetat din viață. Fiul său nu a vrut să participe la înmormântare. În memoria soțului său, Marcela Fota a scris un cântec pe care l-a interpretat în emisiunea Acces Direct. Tot în acea emisiune, interpreta a vorbit în premieră despre tragica piedere. În acest an, Marcela Fota a povestit că soțul său o contactează din lumea de Dincolo.

Artista i-a promis fiului că nu se va recăsători

Soțul Marcelei Fota a murit anul trecut, în a treia zi de Crăciun. Marcela Fota și Minel Păpăroiu au împreună un copil de 12 ani. După tragicul eveniment, artista i-a promis fiului său că nu se va recăsători.

„Nu vreau să trec peste pierderea lui. Nu vreau să-l uit. Nu există să mă recăsătoresc cu un alt bărbat, nu există alt tată pentru copilul meu. Ne-am bucurat împreună de multă și suficientă iubire. Vreau ca soțul meu sa rămână o amintire vie”, a mărturisit Marcela Fota.

Cu toate acestea, pierderea a întărit-o. Artista a înțeles că Dumnezeu a vrut să îi arate că nimic nu e veșnic pe acest pământ și trebuie să învățăm să pierdem ceea ce iubim. Minel Păpăroiu a decedat în urma unui infarct, iar medicinii nu au mai putut face nimic pentru el. Bărbatul avea probleme cu inima de mai multă vreme. Pentru că soțul său moștenea problemele de inimă de la părinții săi, Marcela Fota și-a dus fiul la medic. Artista a vrut să se asigure că băiatul nu a moștenit boala de la tatăl său.

Prin urmare, Marcela Fota, artista cu o biografie tragică, nu mai vrea să se căsătorească și îi rămâne fidelă soțului, chiar și după ce acesta a murit.

Adauga un comentariu