Mozaic muzical

Marcela Fota este în doliu. Soţul cântăreţei a murit

Publicat: 29 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marcela Fota este în doliu. Soţul cântăreţei a murit
Marcela Fota este în doliu după ce soţul acesteia a murit.

Marcela Fota este în doliu după ce soţul acesteia a murit. Cântăreaţă de muzica populara trece prin momente extrem de grele, deoarece bărbatul cu care şi-a împărţit viaţa s-a stins din viaţă în urma unui infarct.

Bărbatului, în vârstă de 47 de ani, a făcut infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova.

Marcela Fota este în doliu

Partenerul de viață al cântăreței a făcut infarct chiar în timp ce se afla la coadă la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova. Deşi a fost resuscitat minute în șir, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul ei anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

În cursul zilei de ieri (28 decembrie n.r.), poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. Bărbatul în cauză a fost chiar soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota. În vârstă de 47 de ani, acesta nu a putut fi salvat nici după manevrele de resuscitare care au durat ore în șir.

Poliţişti au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie adusă în discuție o soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Va avea loc și efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Ce precizări au făcut cei de la IPJ Dolj

Marcela Fota este în doliu după ce soţul acesteia a murit. Poliţiştii au fost prezenţi la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova, acolo unde a avut loc tragicul eveniment, şi au făcut următoarele precizări.

„În cursul acestei zile (28 decembrie), poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care au identificat un bărbat de 47 ani, căruia i se efectuau manevre de resuscitare de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj fără succes însă, fiind declarat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, au spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Cine este Marcela Fota

Marcela Fota, celebra interpreta de muzică populară, îşi are rădăcinile din comună Melineşti, judeţul Dolj. Aici s-a născut şi tot aici a trăit o bună bucată de vreme, într-o familie cu 5 copii. Prin prisma faptului că una dintre surorile artistei mai mare cu 8 ani era mai mereu prezentă pe scena muzicii populare şi de acolo prin televizor sau prin intermediul radioului direct în casa părintească, Marcela spune că a crescut pe cântecele Marianei Ionescu Capitanescu. Tot sora mai mare i-a fost mereu model de femeie, de artistă şi de mama, dar şi că o mamă care i-a purtat mereu de grijă.

Adauga un comentariu