Actualitate

Marcela Fota iubește din nou! Artista este în culmea fericirii: „Asta este iubirea!”

Publicat: 20 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Marcela Fota iubește din nou Artista este în culmea fericirii Asta este iubirea
Marcela Fota iubește din nou, spun internauții care au observat că artista a postat în mediul online mesajul despre iubire

Marcela Fota iubește din nou, spun internauții care au observat că artista a postat în mediul online mesajul despre iubire. Artista a trecut peste decesul soțului, dar și peste relația cu un bărbat mai tânăr ca ea, în vârstă de doar 25 de ani.

Marcela Fota iubește din nou!

Marcela Fota, în vârstă de 46 de ani, este una dintre cele mai iubite și îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi. Artista a reușit să treacă peste decesul bărbatul cu care tocmai se căsătorise și alături de care prevedea o viață ca în povești, s-a stins din viață într-un mod cu totul neașteptat. Artista a încercat să treacă peste această cruntă suferință, astfel că a intrat într-o relație văzută de mulți ca fiind „interzisă”, cu un tânăr de doar 25 de ani, foarte apropiat, de fapt, de vârsta fiului său.

Artista a dezvăluit că de această relație a avut nevoie la acel moment, fără prea multe obligații și care să îi ofere, în același timp, mai multe beneficii. Recent, artista a lăsat de înțeles că a pus capăt relației cu tânărul milionar, însă de această dată cântăreața a dat semnale în mediul online cum că ar iubi din nou.

Prezentă într-o emisiune TV, Marcela Fota a vorbit despre viața sa personală cu reticență, având în vedere valul de critici care a lovit-o în plin după ce a dezvăluit că și-a refăcut viața alături de un tânăr de doar 25 de ani. Cântăreața a dat de înțeles că relația de iubire s-a încheiat și că este din nou femeie singură, însă acum lucrurile par că s-au schimbat, pentru că artista a postat în mediul online un nou mesaj ciudat, prin care a dat de înțeles că ea a devenit slăbiciunea unui bărbat puternic.

„Oricât de puternic ar fi un bărbat, există deja o femeie care i-a devenit slăbiciune. Asta este iubirea”, a fost mesajul pe care Marcela Fota l-a postat în mediul online.

De ce a intrat într-o relație cu un tinerelul milionar

După decesul soțului său, Marcela Fota a căutat alinarea în brațele unui tânăr milionar, în vârstă de 25 de ani, fiind aspru criticată la acea vreme din pricina deciziei pe care a luat-o.

În cadrul podcastului, artista a explicat care au fost motivele care au stat în spatele hotărârii sale de a forma un cuplu cu cineva cu circa 20 de ani mai tânăr decât ea.

„Am considerat că este exact ce îmi trebuia la momentul respectiv. Tată pentru copilul meu acasă nu vreau, consider că sunt suficient de pregătită să-l cresc singură.  M-a mai binecuvântat Dumnezeu și cu un copil bun, foarte cuminte, foarte ascultător, foarte educat, foarte matur. Am considerat că mă pot bucura de anumite lucruri fără prea mari obligații și așa am început acea poveste”, a mai spus Marcela Fota, care iubește din nou, după despărțirea de tânărul în vârstă de 25 de ani.

Comentarii
  • Marcela Futea se fute din nou ! , Futea este in culmea fericirii , iată cu cine se futea pardon “se iubește” am vrut sa zic , așa și ? Pe cine interesează cu cine și-o bagă Futea ?

Adauga un comentariu