Cancan ultimă oră

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat. Ce i-a transmis ultima oară bărbatul

Publicat: 18 mai 2021
Marcela Fota si sotul ei la brat
Marcela Fota a făcut publice detalii dureroase despre ziua morții fulgerătoare a soțului ei.

 

Este aproape jumătate de an de când soțul Marcelei Fota s-a stins din viață, la doar 47 de ani, la trei zile după Crăciun. Artista mărturisește că bărbatul îi transmite mesaje din lumea de dincolo, prin vis.

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat. Ce i-a transmis ultima oară bărbatul
Marcela Fota spune că-l visează, adesea, pe soțul ei decedat la sfârșitul anului trecut. Bărbatul, în timp ce-i apare în vis, îi transmite mesaje, nu neapărat prin vorbe ci și prin gesturi. Mai exact, că este mândru de familia lui, dar și că lui îi este bine în lumea cealaltă.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine. Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Marcela Fota are în continuare sentimente profunde față de soțul ei. Mai mult, realizează pe zi ce trece cât de mult îi lipsește. Dar, se uită spre fiul lor, David, și artista încearcă să fie puternică

”Nu s-a estompat nimic și nici nu vreau să se estompeze acest lucru. Sentimentele mele pentru el sunt aceleași, trăirile mele față de el sunt aceleași. Cu trecerea timpului conștientizezi cât de mult îți lipesește, în niciun caz să-ți fie mai ușor, însă, în același timp, sunt foarte ancorată la realitate și îmi dau seama că altă opțiune în afara faptului de a privi înainte nu există, iar eu îl am pe David care merită toate zâmbetele și toate lucrurile frumoase din această lume, iar eu știu că, dacă eu sunt bine și David este bine. Pentru soțul meu asta este cel mai important, ca eu și copilul nostru să fim bine, pentru că el ne ajută să fim bine”, a mai adăugat interpreta de muzică populară, transmite Spynews.

Comentarii
  • Nu este nici un mesaj de la soțul decedat. Cei trecuți în lumea de dincolo nu au posibilitate de comunicare cu cei de aici. Vezi pilda bogatului și a săracului Lazăr, când bogatul vroia să-și avertizeze frații în legătură cu chinurile iadului și nu putea. Visurile trebuie sa treacă odată cu noaptea, fără sa fie băgate în seama. Trebuie sa dai pomana la săraci și sa te rogi pt sufletul celui decedat. Atunci Dumnezeu il are in grija acolo unde e. Parastas la 9 zile, la 40 de zile, la 6 luni, la 1 an și apoi în fiecare an.

Adauga un comentariu