Coronavirus

Marea Britanie, studiu coronavirus. Aproximativ 60 de voluntari, reinfectați cu COVID-19

Publicat: 19 apr. 2021
Coronavirus

Aproximativ 60 de voluntari din Marea Britanie, care au fost anterior infectați cu virusul SARS-CoV-2, vor fi din nou infectați, în mod deliberat, pentru a participa la un studiu.

Un studiu de un an a fost lansat luni în Marea Britanie pentru a arăta modul în care sistemul imunitar reacționează la persoanele care contractă coronavirus pentru a doua oară, scrie CNN.

Voluntarii din Marea Britanie, care au avut anterior Covid-19, vor fi infectați în mod deliberat cu virusul pentru a descoperi ce poate însemna acest lucru pentru dezvoltarea imunității.

Supraveghere și tratamente pentru cei ce se îmbolnăvesc

Așa-numitul „proces de provocare” va avea loc în condiții atent controlate, cu tratamente la îndemână în cazul în care voluntarii se îmbolnăvesc, a spus echipa de la Universitatea din Oxford.

Participanții vor fi inițial monitorizați 24/7 timp de două săptămâni, în timp ce se vor pune în carantină într-o suită spitalicească special concepută, unde vor fi supuși testelor medicale, inclusiv scanări CT ale plămânilor și scanări RMN ale inimii.

Orice voluntari care dezvoltă simptome vor fi tratați cu tratamentul cu anticorpi monoclonali ai Regeneron și eliberați din carantină numai atunci când nu prezintă niciun risc de infectare a altora.

Marea Britanie oferă două teste coronavirus gratuite în fiecare săptămână tuturor cetăţenilor

Toată lumea din Anglia trebuie să aibă acces la două teste rapide de coronavirus săptămânale de vineri, în cadrul unei extinderi a programului de testare al guvernului. Kituri de testare, care pot oferi rezultate în aproximativ 30 de minute, vor fi disponibile gratuit la locurile de testare, farmacii și prin poștă.

Testele sunt deja oferite copiilor școlari și familiilor acestora plus celor care trebuie să plece de acasă pentru muncă. Secretarul pentru sănătate a spus că ar ajuta la eliminarea oricăror focare pe măsură ce blocarea se ușurează. Dar criticii programului spun că riscă să devină o risipă de bani „scandaloasă”.

Marea Britanie începe să iasă din lockdown

Boris Johnson urmează să se întâlnească cu cabinetul pentru a semna următoarea etapă de ieşire din lockdown prin redeschiderea magazinelor neesențiale, iar puburile și restaurantele vor începe să servească în aer liber începând cu 12 aprilie.

Mai târziu, premierul va ține un briefing pe Downing Street, unde se așteaptă să prezinte planurile pentru pașapoartele coronavirus pentru a permite evenimentelor de audiență în masă să aibă loc în lunile următoare și să confirme că va fi introdus un sistem de reluarea călătoriilor internaționale pentru turism . De altfel, Marea Britanie impusese carantină pentru oamenii care veneau din 33 de state. Acest lucru a fost făcut din februarie 2021 ca urmare a valului de COVID-19 cu care s-a confruntat statul proaspăt ieșit din Uniunea Europeană.

Johnson a salutat planul de a oferi tuturor testelor începând cu 9 aprilie, spunând:
„Pe măsură ce continuăm să facem progrese în ceea ce privește programul nostru de vaccinare și cu foaia noastră de parcurs ușurând cu atenție restricțiile în curs, testarea rapidă regulată este și mai importantă pentru a ne asigura că aceste eforturi nu sunt irosite „.

Adauga un comentariu