Mozaic muzical

Margareta Paslaru s-a topit pe picioare! Este greu de recunoscut!

Publicat: 20 sept. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Margareta Paslaru este una dintre cele mai frumoase femei din Romania. Chiar si la 75 de ani, Margareta este extrem de cocheta si ingrijita, iar anii pe care ii are nu o tradeaza deloc.

Actrita, cantareata, compozitoare, textiera si realizatoare TV si de radio, doamna Margareta Paslaru este un om complex si integru, care este admirata de foarte multa lume pentru tot ceea ce a realizat pana in prezent.

Artista pare – in ultima vreme – foarte slabita. A renuntat sa-si mai vopseasca parul si a slabit considerabil.

Frumoasa doamna a urcat pentru prima oara pe scena Operei la varsta de patru ani, interpretand rolul copilului din Madame Butterfly de Puccini.

Margareta Paslaru a fost sarbatorita anul acesta pentru 60 de ani de activitate in multiple domenii. Uniunea Autorilor si realizatorilor de Film (UARF) i-a oferit in 2016 premiul de Excelenta pentru intreaga activitate, placheta „Margareta Paslaru Artist Plurivalent”.

Actrita si cantareata este extrem de elegata si gratioasa in aparitiile pe care le are, iar acest lucru se datoreaza lectilor de pian, pictura si balet pe care le-a luat in copilarie.

“In tinerete ne straduim sa ne facem un nume. La maturitate trebuie sa folosim «numele» spre binele altora”, spune doamna Margareta Paslaru. “Visele se implinesc! Noul CD de autor «Actorii canta» reflecta solidaritatea breslei, grija fata de artistii cu sanatate subreda care s-au retras.”

Margareta Paslaru lucreaza neincetat. Aceasta scrie, compune si se reinventeaza mereu gasind solutii. “Vulcanul interior arde mocnit fara oprire. Viziuni indraznete tasnesc si arunca scantei ce aprind imaginatia, inaripand speranta. Fiecare concept, conturat si structurat prin muzica, a slujit si slujeste o cauza.”

Pasivitatea ucide lent, dar sigur

“Pasivitatea ucide lent dar sigur. De ce am fi pasivi la suferinta altora? De ce ne-am lamenta exprimand pareri de rau doar la priveghi… cand sta in puterea noastra sa actionam, printr-un simplu gest”, spune Margareta Paslaru, potrivit blogului sau personal.

„In tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim „numele” spre binele altora”, marturisea intr-un interviu recent artista, implicata in ultimii ani in multe campanii umanitare.

Anii tineretii nu i-a folosit doar pentru a deveni celebra, ci s-a implicat si in viata sentimentala, casatorindu-se cu Gheorghe Sencovici, din povestea lor, rezultand fiica lor, Ana Maria.

Adauga un comentariu