Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare. Cât a plătit fata Clejanilor pentru libertatea sa

01 mart. 2023, 09:36,
BZI.ro, în Radio

Margherita, fata celebrilor lăutari de la Clejani, a scăpat de închisoare, după ce a fost prinsă conducând sub influența drogurilor! Reamintim că la sfârșitul lunii mai, în 2020, aceasta a făcut un accident după ce consumase substanțe interzise. Pentru fapta ei, Margherita de la Clejani a fost nevoită să plătească suma de 40000 de lei.

Fata Clejanilor a fost condamnată la închisoare, în luna iunie a anului 2022, de către Curtea de Apel din București. Aceasta s-a întâmplat după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost condamnată pentru că a condus sub influența drogurilor. Acum, aceasta a scăpat de pedeapsă, după ce ar fi plătit valoarea amenzii penale.

A făcut accident după ce a consumat droguri

În luna mai a anului 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4, București, după ce a condus sub influența substanțelor interzise. La momentul respectiv, fata Clejanilor a fost condamnată definitiv la închisoare, însă, după doi ani, judecătorii au decis să rejudece cauza. Tot atunci, vedeta a fost condamnată la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei. Ulterior, judecătorii de la Curtea de Apel i-au înăsprit pedeapsa, majorând suma la 40.000 de lei.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art. 61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. 2 C.p. (fapta din 23.05.2020)”, a fost decizia instanţei.

Margherita de la Clejani a scăpat de închisoarea

În prezent, fata Clejanilor poate răsufla ușurată deoarece a scăpat de pedeapsa cu închisoarea. Margherita a ales să plătească valoarea amenzii penale de 40.000 de lei, adică aproximativ 8.000 de euro. Totuși, Margherita de la Clejani nu mai are voie să urce la volan, pentru o perioadă de trei ani.

„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 63 C.p. Conform art. 66 alin. 1 lit. i C.p., aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii”, se mai arată în decizia instanței.

Așadar, după ce Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare pentru că a condus sub influența drogurilor, aceasta s-a ales și cu statutul de pieton până în 2025…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *