Cancan ultimă oră

Margherita de la Clejani, prima reacție după accident. Dani Oțil a criticat-o dur

Publicat: 24 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Margherita de la Clejani a provocat un accident în urmă cu mai bine de o lună. Aceasta avea o atitudine ciudată și a fost supusă testului antidrog, care a ieșit pozitiv. Drept urmare, a rămas fără permis și a primit și un dosar penal. După acest accident, se pare că Marga nu a renunțat deloc la imaginea de fată rea și a rămas în atenția publicului cu tot felul de scandaluri și gesturi ieșite din comun. Deși până acum a refuzat să vorbească despre nefericitul eveniment și de fiecare dată când a încercat, nu a oferit explicații clare, se pare că la Neatza a decis să se deschidă în fața fanilor, însă Dani Oțil a criticat-o dur pe tânără pentru faptele ei.

Margherita de la Clejani, prima reacție după accident. Dani Oțil a criticat-o dur

Margherita de la Clejani a vorbit pentru prima oară după mult timp despre accidentul pe care l-a produs recent, evitând mereu să dea declarații pentru presă, dar rămânând mereu în atenția publicului prin tot felul de apariții ciudate și excentrice. Invitată în emisiunea matinală prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil, frumoasa artistă a vorbit despre felul în care incidentul i-a schimbat viața. Ea a explicat că experiența neplăcută a schimbat-o și chiar a reușit să se maturizeze când a realizat ce s-a întâmplat.

Cântăreața a mărturisit că în momentul de față nu are permis de conducere și cel mai probabil, îl va primi înapoi când se va încheia procesul intentat după ce a fost prinsă la volan sub influența substanțelor interzise, din cauza cărora a provocat și un accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime. Îndrăgita artistă este sigură de acest lucru, chiar dacă nu poate da prea multe amănunte din ancheta încă în desfășurare.

Ea susține că nu merită să fie criticată atât de dur, pentru că nu este singura persoană care a trecut prin astfel de incidente.

”Deocamdată nu am permis de conducere. Probabil după ce se va finaliza așa-zisă problemă din viața mea. Am avut un accident, știm cu toții. Oricărui om i se poate întâmpla. Nu sunt nici prima, nici ultima și cel fără de păcat să arunce cu piatra. Nu are nimeni de ce să mă condamne pentru nimic. Cumva toată această poveste pe care am trăit-o m-a ajutat să mă maturizez, am învățat foarte multe lucruri din acest eveniment mai puțin fericit din viața mea””, a spus Margherita de la Clejani.

Dani Oțil a ținut să-i explice tinerei că, atunci când mai au probleme, indiferent care ar fi acestea, atât ea, cât și alte persoane în astfel de situații, ar trebui să nu se mai urce la volan și să apeleze la ajutorul celor care se ocupă cu transporturile.

„O să fiu sincer cu tine. Sunt biciclist, motociclist. Oamenii conduc mașina în tot felul de stări, inclusiv de supărare, de nervi, de ceartă cu iubitul. Este datoria mea, măcar cu oamenii pe care îi cunosc, să fac asta. Când nu vă simțiți foarte liniștiți să conduceți, să lăsați pe altcineva. Poți să-ți permiți un uber sau un șofer la un moment dat.”, a spus Dani Oțil.

Adauga un comentariu