Cancan

Maria Cârneci, rămasă văduvă la vârsta de 66 de ani, nu poate trece peste moarte soțului ei

Publicat: 20 iul. 2021
Maria Cârneci
Îndrăgita artistă Maria Cârneci recunoaște că încă nu și-a revenit după moartea soțului său

Îndrăgita interpretă de muzică populară Maria Cârneci, care a ajuns la vârsta de 68 de ani, este și acum îndurerată de pierderea soțului ei. Romulus Petrescu s-a stins din viață în urmă cu doi ani, din cauza unui cancer de colon. Acesta s-a luptat mulți ani cu teribila boală și în cele din urmă trupul acestuia a cedat, lăsând în urmă multă durere.

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei. Interpreta de muzică populară și-a pierdut soțul în urmă cu doi ani, după ce acesta a pierdut lupta cu cancerul de colon. Deși au trecut doi ani, intepreta de muzică populară nu poate conștientiza faptul că partenerul său de viață nu mai este alături de ea. Cum se simte artista acum?

Maria Cârneci nu poate trece peste moarte soțului ei

Viața Mariei Cârneci s-a schimbat radical în urmă cu doi ani, când soțul său, Romulus Petrescu, s-a stins din viață. Bărbatul, cu care și-a petrecut mai mult din jumătate din viață și cu care are un copil, a murit după ce a pierdut lupta cu cancerul de colon. Într-un interviu recent, interpreta de muzică populară a vorbit despre faptul că moartea lui Giani, așa cum își alinta soțul, a produs o ruptură în ea. Bărbatul i-a fost alături în toate momentele importante din viață, iar în ultimii doi ani ea a fost nevoită să învețe să trăiască fără el. Soțul artistei s-a luptat mult timp cu maladia teribilă, iar în 2019, trupul lui a cedat. De atunci, cântăreața suferă enorm după partenerul ei.

„Dorul de părinți, sau de copii, sau de jumătatea ta, dacă a fost cât de cât în ordine și a fost o relație bazată pe respect, pe încredere, pe iubire, e ca și când aș zice să uiți să bei apă sau să respiri. Nu ai cum, nu se poate! Viața mea nu o să mai fie cum a fost, pentru că după atâția ani de conviețuire cu un om de mare caracter și de mare omenie, nu ai cum să… Poate uit că mă mai iau cu treaba, o jumătate de oră, o oră, dar urmă din suflet va rămâne veșnic. Oricât m-ar încuraja prietenii și familia, sunt lucruri care nu se pot uita, sunt lucruri care rămân pe veci în suflet. Fără el nu mai pot fi cum am fost”, spune, cu vocea gâtuită de emoție, Maria Cârneci.

Cum își alină suferința Maria Cârneci la vârsta ei

Multă lume se întreabă câți ani are Maria Cârneci și mai ales cum își alină suferința după pierderea soțului. Așadar, artista de muzică populară s-a născut pe 22 martie 1953 și a ajuns la frumoasa vârstă de 68 de ani. După cum singură povestește, interpreta populară are mare noroc de nepoatele ei. Ea reușește cu greu să nu se mai gândească la soțul său și la durerea pe care moartea acestuia i-a provocat-o. Însă, cele două fetițe ale fiului său, mai ales că una dintre ele îi seamănă foarte mult soțului ei,  sunt cele care reușesc să o bucure pe artistă.

„Și când sunt la o emisiune sau la un concert îmi vine dor de el, pentru că mă însoțea peste tot. Nu am cum să uit, e ceva care face parte din sufletul meu, din ființa mea și nu am cum. Am noroc că am două prințese, iar una dintre ele seamănă leit cu soțul meu și cu mama soțului meu. Le privesc minute în șir și îmi alin dorul de ei”, a mai spus artista.

Romulus Petrescu i-a fost alături Mariei Cârneci vreme de 36 de ani și i-a dăruit acesteia un băiat, Eduard. Artista s-a considerat mereu o femeie extrem de norocoasă pentru că avea alături de ea un asemenea bărbat care o sprijinea necondiționat în muzică. În altă ordine de idei, ținând cont de câți ani are, Maria Cârneci, ajunsă la frumoasa vârstă de 68 de ani spune că Giani nu i-a apărut niciodată în vise…

 
Adauga un comentariu