Cancan

Câți copii are Maria Cârneci. Eduard a făcut-o pe artistă cea mai fericită bunică din lume

Publicat: 26 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Câți copii are Maria Cârneci. Eduard a făcut-o pe artistă cea mai fericită bunică din lume

Soțul Mariei Cârneci, Romulus Petrescu, a încetat din viață, după ce s-a luptat mult timp cu o boală incurabilă. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relație de 36 de ani. Cei doi au avut împreună un băiat, pe Eduard, care le-a oferit două nepoțele.

Eduard a făcut-o pe Maria Cârneci cea mai fericită bunică din lume

Maria Cârneci și Romulus Petrescu s-au cunoscut la un concurs, pe vremea când bărbatul era directorul hotelului în care interpreta se cazase. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste și în cele din urmă s-au căsătorit. Împreună au făcut un băiat, pe Eduard.

„Cred că atunci când am rămas însărcinată a fost cel mai fericit moment din viaţa mea”, a mărturisit Maria Cârneci. Eduard i-a făcut pe cei doi cei mai fericiți bunici din lume, după ce le-a oferit două nepoțele.

„În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă, a mai spus artista”, care acum trece printr-o mare dramă.

Soțul Mariei Cârneci, Romulus Petrescu, s-a stins din viață, luni, 25 noiembrie, după ce s-a luptat pentru mult timp cu o boală incurabilă. Relația dintre atistă și soțul ei a durat 36 de ani.

Adauga un comentariu