Mozaic muzical

Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate. Ce face acum

Publicat: 25 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate. Ce face acum
Maria Ciobanu a aterizat în România noaptea trecută, după o perioadă destul de lungă petrecută în America

Celebra cântăreaţă de muzica populara Maria Ciobanu a depășit toate problemele de sănătate cu care se confruntă. Ajunsă la vârsta de 83 de ani, artista caută să îşi ducă la bun sfârşit visul de a-şi amenaja casa memoriala din satul natal Roșiile.

Maria Ciobanu și-a revenit după o perioadă complicată din punct de vedere al sănătății.

Cum a depăşit problemele de sănătate Maria Ciobanu

În urmă cu aproximativ doi ani, artista a suferit peste Ocean, acolo unde s-a stabilit de ani buni, un accident vascular care a necesitat internarea ei în spital

La recomandarea medicului, Maria Ciobanu a evitat să mai zboare cu avionul sau să mai meargă pe jos distanțe relativ medii, până la magazin sau la plimbare.

Pe 3 septembrie a împlinit vârstă de 83 de ani

Maria Ciobanu a scăpat însă de problemele de sănătate şi de ziua ei s-a prezentat într-o formă foarte bună. Drept dovadă Ionuț Dolănescu și nora Doinița au avut încredere s-o lase singură și să se întoarcă în România pentru o serie de concerte prin toată țara.

Potrivit apropiaților familiei, Maria Ciobanu intenționează să revină în primăvara anului viitor pe meleagurile natale, având ca proiect clar amenajarea casei memoriale din satul natal Roșiile (județul Vâlcea).

Artista caută să îşi ducă la bun sfârşit visul de a-şi amenaja casa memoriala din satul natal Roșiile

După cum a promis în 2017, când a trecut ultima dată prin satul natal, fiind primită cu surle și trâmbițe de primar și de întreaga suflare, Maria Ciobanu va contribui cu ce va putea la realizarea ansamblului ”Casa memorială Maria Ciobanu” din satul Roșiile.

Există ceva probleme în realizarea demersului, în contextul în care astăzi, pe locul casei părintești a Mariei Ciobanu, mai există doar un grajd, după ce un frate al marii artiste a vândut pe bucăți, în ultimii ani, casa și gospodăria.

Cu ce bărbați celebri s-a iubit

Maria Ciobanu este căsătorită de aproape 40 de ani cu fostul soţ al Ilenei Sărăroiu, Mircea Câmpeanu, fost baschetbalist de performanţă. Bărbatul are acum peste 80 de ani şi se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, anul trecut slăbind peste 50 de kilograme, după cum declară chiar el.

Au fost voci care au susținut că Maria Ciobanu ar fi avut o relație cu fostul soț al Ilenei Sărăroiu înainte ca aceasta să moară, lucru negat de „Ciocârlia muzicii populare”.

„Nimic n-a fost adevărat. Nici nu m-am gândit vreodată că eu mă voi mărita cu acest om. Când eram la Tel Aviv, Ileana îmi spunea: «Să dea Dumnezeu tuturor femeilor bărbat ca al meu!» şi avea dreptate, fiindcă este un sufletist. Dacă Dumnezeu mi-l scotea în cale de la început, n-aş fi avut atâtea necazuri. Ileana a murit în 1979, iar noi suntem împreună din 1981. Eu am iubit-o atât de mult pe Ileana, încât cu greu i-am acceptat lui Mircea cererea în căsătorie”, a declarat la un moment dat Maria Ciobanu.

Adauga un comentariu