Cancan ultimă oră

Maria Constantin, din nou mireasă. Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 04 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin din nou mireasă. Când va avea loc marele eveniment
Maria Constantin, din nou mireasă

Maria Constantin se poate declara o femeie împlinită. Pe plan profesional lucrurile merg extrem de bine, iar pe plan personal, artista trăiește de trei ani o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, Robert Stoica.

Maria Constantin a dezvăluit recent că relația sa a ajuns la următorul nivel. Astfel, cântăreața de muzică populară a mărturisit că Robert a cerut-o în căsătorie și că marele eveniment va avea loc la anul.

Maria Constantin: „Am fost cerută!”

Cântăreața a mărturisit că nu au stabilit încă data nunții, dar anul viitor are loc marele eveniment. Maria Constantin a mai spus că vrea să se distreze la nuntă și că o să fie un „white party”.

„O să mă vadă pentru că la anul o să avem nunta. Nu am stabilit încă data, dar îți spun un mic secret. Deși nu se știe, o să vadă și la televizor. Am fost cerută! Am fost cerută și la anul va avea loc evenimentul. Eu, sincer, cred că la eveniment o să chemăm doar oameni mișto, o să mă distrez, o să fie un white party, ceva relaxant, ca oamenii să se simtă bine. O să chem oameni faini, cu care o să ne distrăm până dimineața. Nu sunt superstițioasă. Din tradiții nu cred că o să respect ceva pentru că nu vreau nici partea cu furatul miresei, nu am făcut-o nici până acum. Dar să știi că am, ca să spun așa, gura spurcată. Dacă spun ceva, chiar dacă nu este așa, se prinde într-un mare fel. Când spun ceva, chiar așa se întâmplăȚ, a declarat Maria Constantin pentru Ego.ro.

Artista își dorește o familie

Maria Constantin a spus că mereu și-a dorit o familie, cu toate că a trecut prin multe experiențe mai grele. Vedeta spunea că nu are un răspuns negativ în cazul în care ar fi cerută în căsătorie.

„Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune «NU» la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc”, declara artista în urmă cu ceva timp.

Adauga un comentariu