Cancan ultimă oră

Maria Constantin, schimbare radicală de look, după Survivor

Publicat: 26 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Constantin schimbare radicală de look după Survivor
Maria Constantin, schimbare radicală de look, după Survivor

Maria Constantin a părăsit SURVIVOR România în primul consiliu de eliminare din acest sezon (11 ianuarie), la pachet cu Gheboasă, care nu a dorit să mai rămână în concurs. Cântăreața de muzică populară a ajuns în România și a intrat în reparații capitale: și-a schimbat total look-ul după vizita la salon.

Maria Constantin a ajuns în România, după un drum lung din Republica Dominicană, iar primul loc în care s-a oprit a fost salonul de înfrumusețare. Și-a făcut manichiura, părul și a ieșit total schimbată din mâna stilistului. Pentru că părul ei a fost deteriorat de căldura și de umiditatea din junglă, solista s-a tuns și și-a schimbat și culoarea, renunțând la blond în favoarea unui șaten foarte deschis. Îi stă bine și este total transformată.

„Se pare că părul meu nu a prea supraviețuit. Așa că a trebuit să schimb culoarea și să îl tund. Schimbare radicală. Încerc să mă obișnuiesc”, a scris solista înainte de transformare.

Pe cine vede Maria Constantin favorit la Survivor

Luni, ea a fost invitată și în emisiunea „La Măruță”, de la PRO TV, prezentată acum de Adela Popescu. Maria a recunoscut că îl vede favorit pe Sebastian Dobrincu, pentru că este calm și bun pe traseu, și a mai spus că nu îi poartă pică lui Ionuț Iftimoaie pentru că a nominalizat-o.

„Cel mai greu lucru mi s-a părut că trebuie să stai foarte bine mental și să încerci să nu te gândești la cei de acasă. Cu foamea nu a fost o problemă, eu fac foamea și acasă dacă vreau să slăbesc, așa că nu era ceva nou pentru mine. Trăită la țară, am mai dormit prin pădure, sub cerul liber, adică nu a fost o problemă pentru mine nici asta”, a povestit Maria Constantin în emisiunea de luni „La Măruță” (PRO TV).

Maria Constantin, despre igiena de la Survivor

Maria Constantin, nominalizată alături de Doc și de Gheboasă, nu a primit suficiente voturi din partea publicului, așa că a fost eliminată săptămâna trecută, primul Consiliu de Eliminare de la Survivor România. Gheboasă a ieșit și el, prin abandon, așa că Faimoșii au pierdut doi concurenți dintr-o lovitură.

Când a intrat în posesia telefonului mobil, Maria Constantin a stat de vorbă cu fanii ei de pe rețelele sociale și a dezvăluit cum a fost experiența de la Survivor.

„Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

Despre menstruație pot să vă spun că e o chestiune medicală. Nu ne dădeau pastile care să oprească ciclul, nu se întâmplă așa! Pot, însă, să vă spun că pentru o femeie se produc niște modificări hormonale, cu cât stai mai mult în concurs.

Eu nu am avut schimbări hormonale, pentru că nu era cazul. La o săptămână nu se văd aceste schimbări. Domnul Teo, domnul doctor, mi-a explicat foarte bine de ce se întâmplă aceste schimbări: din cauza lipsei mâncării, pentru că na, corpul trebuie să-și ia de undeva vitamine și resurse. La femei, după o anumită perioadă petrecută la Survivor, nu le mai vine menstruația, asta se întâmplă.

Cu mâncarea nu am avut probleme. Eu oricum mănânc foarte puțin. M-am obișnuit și cu cocosul. Am slăbit însă foarte mult într-o săptămână. Se și vede!”, a povestit Maria Constantin.

Adauga un comentariu