Mozaic muzical

Maria Dragomiroiu o desființează pe Elena Merișoreanu. Scandal fară precedent la PRO TV

Publicat: 17 mart. 2021
Maria Dragomiroiu se tine de par in gradina
Maria Dragomiroiu a atacat-o pe Elena Merisoreanu dupa ce aceasta a factu mai multe declaratii in presa

Maria Dragomiroiu o desființează pe Elena Merișoreanu după modul în care aceasta se poartă în mediul public. Îndrăgită interpretă de muzică populară a fost invitată la Catalin Măruță în emisiune unde a participat la rubrica picantă. Artista a ales să fie extrem de sinceră și astfel, a vorbit fară rețineri despre colega ei de breaslă.

Deși împart de ani buni scenele din țară, acestea nu au reușit niciodată să fie prietene.

Maria Dragomiroiu o desființează pe Elena Merișoreanu

Invitată în emisiunea lui Catalin Măruță, cântăreață a fost provocată să o descrie în trei cuvinte pe roșcată, așa că a spus: „răutăcioasă, invidioasă, mincinoasă.”

„Peste tot unde se duce la televior, se duce să vorbească despre colegi. Nu e frumos, nu e bine să judeci. Există instituții care judecă, atât. A venit să judece colegii, dar îmi pare rău. Noi ne-am întâlnit de multe ori. După o emisiune în care era vorba de pensia mea celebră, atunci a venit să spună că probabil n-am muncit și de asta. Nu o invidiez, dar îmi pare rău de răutatea asta. Nu poți să judeci un coleg când nu e treaba ta. Eu o iubesc în continuare, dar n-aș fi făcut asta”, declara Maria Dragomiroiu.

Cum a atacat-o Elena Merișoreanu pe Maria Dragomiroiu

Elena Merișoreanu a sărit la gatul Mariei Dragomiroiu după ce au apărut în presă mai multe articole cu privire la banii pe care îi încasează aceasta după atâția ani de muncă. După o activitate de 40 de ani, Maria Dragomiroiu primește din partea statului o pensie de 1.200 de lei.

În afara acestui scandal cele două artiste nu au mai avut niciun conflict.

„Știu că Maria Dragomiroiu e o mare vedetă, o cântăreață de excepție. Dar nu poți să spui că ai pensie mică dacă nu ai fost angajată la un ansamblu. Eu de la 16 ani am fost. Eu nu știu să fie angajată la un ansamblu în București. Eu am peste 30 de ani de muncă de la Rapsodia Română. Noi avem turnee grele. când ieșeam de pe scenă, ieșeam cu brumă la gură. Nu trebuie să ne văităm, că nu e cazul”, spunea Elena Merișoreanu.

Maria Dragomiroiu, secretul relației de 36 de ani cu Bebe Mihu

Solista a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV cum se înțelege cu renumitul organizator de concerte și turnee, precizând că niciodată nu a avut pretenția să fie pusă pe afișele pentru spectacole, în centru.

„Când am plecat pentru prima oară din țară, după comunism, am fost la Los Angeles, unde am slăbit și eu cum am vrut. Am venit cu 62 de kilograme de dorul lui și al copiilor. Dragostea și dorul sunt cele mai bune medicamente.

Cred că așa a fost destinul nostru să ne aducă împreună când aveam nevoie și eu și el. L-am ținut în probă patru ani. Eu am cumpărat verighetele pentru că era războiul din Golf și mă temeam că nu mai ajung acasă.

El a fost foarte emoționat pentru că eu niciodată nu am deschis acest subiect. M-am gândit să-i fac o surpriză pentru că m-am convins de firea lui, că este un tată extraordinar pentru copii și un om pe care mă pot baza.

Sufletul meu a simțit că este ceea ce-mi trebuie. Pentru mine toată viața a fost sufletul, apoi atracția fizică. Așa trebuie să fie când vrei să ai o familie frumoasă. Mereu sunt probleme, dar trebuie să știi să gestionezi totul”, a povestit Maria Dragomiroiu la „Teo Show” de la Kanal D.

Invitată în emisiunea lui Catalin Măruță, Maria Dragomiroiu a desfiintat-o pe colega ei de breasla Elena Merisoreanu.

Adauga un comentariu