Titlurile zilei

Maria Georgiana a sucit mințile a mii de bărbați pe Only Fans. Regina rețelelor de socializare din Iași a ajuns într-o situație limită! – GALERIE FOTO

Publicat: 15 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Georgiana a sucit mințile a mii de bărbați pe Only Fans. Regina rețelelor de socializare din Iași a ajuns într-o situație limită  GALERIE FOTO
Maria Georgiana are o avere impresionantă la doar 23 ani din Only

O tânără din Iași are o avere impresionantă, la doar 23 de ani! Aceasta este model pe Only Fans și este cunoscută drept regina rețelele de socializare cu numele de „Maria Georgiana”. Tânăra a reușit să-și pună admiratorii pe jar, deoarece în ultima perioadă a dispărut din mediul online. Aceasta a considerat că are nevoie de o pauză din pricina situației limită în care a ajuns

Maria Georgiana este virală pe Tik Tok și pe Only Fans. Tânăra ieșeancă are un succes extraordinar pe rețelele de socializare, dar a hotărât că are nevoie de o pauză. Regina rețelelor de socializare a ajuns să fie hărțuită și șantajată de foarte mulți indivizi. Ea are un corp fără cusur și reușește să se bucure de faimă de aproximativ 2 ani de zile, motiv care stârnește invidie în mediul online.

Maria Georgiana a dezvăluit pentru reporterii BZI că, de ceva timp, i se închid toate conturile de Instagram și este hărțuită și șantajată zilnic. Acesteia i se cer bani pentru a rămâne activă pe această platformă. Însă, ieșeanca nu se lasă intimidată de amenințări și încearcă să-și rezolve problemele pe cale legală.

De ce regina rețelelor de socializare, din Iași, a dispărut din mediul online: ”După aproape 2 ani am simțit nevoia de o pauză!”

Maria Georgiana mărturisește că după 2 ani de când lucrează în online, atât pe Tik Tok, cât și pe Only Fans, a hotărât că are nevoie de o pauză. Totul a început când aceasta a rămas fără contul de instagram, unde avea 180 k de urmăritori. Ulterior, aceasta a încercat să revină pe rețeaua de socializare, însă nu a avut succes. Deși a încercat să își facă alte conturi și să pornească de la zero, aceasta a fost hărțuită și șantajată în fiecare moment în care își dorea o revenire pe Instagram.

În ciuda celor întâmplate, modelul de pe Only Fans nu s-a speriat și a înaintat procedurile legale pentru a avea parte de protecție pe social media. În aceste momente, tânăra nu mai are inspirație și nici stare pentru a mai crea conținut de calitate.

”După aproape 2 ani de Tik Tok și 1 an jumătate de Only Fans am simțit nevoia de o pauză. Pur și simplu nu am mai avut inspirație și nici starea necesară. Din păcate, contul meu de Instagram de 180 k a fost închis de niște copii care au fost plătiți de o altă fată din industrie. De atunci mi se închid toate conturile. Pur și simplu ei exploatează algoritmul”, a destăinuit plină de furie Maria Georgiana .

Aceasta a mai spus reporterilor BZI că a mers și la Poliție pentru a reuși să soluționeze problema într-un timp cât mai scurt. Ieșeanca a avut dovezile necesare pentru a demonstra că a ajuns să fie victimă pe rețelele de socializare și urmează să-și ia și un avocat pentru a o susține în rezolvarea problemei.

”Am mers și la Poliție acum o lună și am depus o plângere și toate dovezile necesare. Urmează să îmi iau și un avocat pentru a înainta cazul. Sunt șantajată și hărțuită de fiecare dată când îmi deschid un nou cont. Mi se cer bani, ca să nu rămân fără el, însă nu am plătit niciodată. Nu încurajez așa ceva, însă, din păcate, în situația mea se află multe fete”, a mai subliniat frumoasa ieșeancă.

Veniturile Mariei Georgiana nu sunt doar din Only Fans. Ce mai face tânăra ieșeancă să producă bani

Maria Georgiana este foarte asumată în ceea ce privește meseria pe care o desfășoară. Aceasta afirmă că până acum nu a fost nicio situație în care să-i pară rău de drumul pe care a continuat să meargă timp de 2 ani de zile. Datorită aparițiilor sale pe rețelele de socializare, aceasta a reușit să aibă colaborări cu brand-uri mari care i-au oferit minimum 5.000 de dolari pentru un filmuleț postat pe Tik Tok.

”Nu știu dacă mă va afecta pe viitor ceea ce fac acum. Momentan mi-a adus doar beneficii. Până la urmă, datorită acestui lucru am devenit cunoscută și am ajuns să am colaborări frumoase cu brand-uri mari din străinătate, care oferă minium 5.000 de dolari doar pentru un simplu Tik Tok”, a mai adăugat aceasta.

Maria Georgiana a primit multe mesaje de la fete despre Only Fans și i-au cerut sprijinul, însă aceasta nu a ajutat pe nimeni, deoarece nu recomandă nimănui să fie model pe platforma în care activează ea. Cu toate că are un succes răsunător și reușește să își îndeplinească toate visurile, regina rețelelor de socializare consideră că fiecare trebuie să ia o decizie privind alegerea acestei industrie.

”Nu am recomandat niciodată Only Fans altor fete și nici n-am să o fac vreodată, motiv pentru care nu am ajutat nicio fată care mi-a scris legat de cont”, a relatat Maria, regina rețelelor de socializare din Iași.

Adauga un comentariu