Titlurile zilei

Maria Georgiana, tânăra ieșeancă ce face furori pe TikTok, a dezvăluit chinurile prin care trece lună de lună: „Îmi vine să rup frigiderul în două” – FOTO/VIDEO

Publicat: 21 aug. 2023
_____ Vizualizări 30 Comentarii
Maria Georgiana tânăra ieșeancă ce face furori pe TikTok a dezvăluit chinurile prin care trece lună de lună Îmi vine să rup frigiderul în două - FOTOVIDEO
Maria Georgiana, tânăra ieșeancă care face furori pe TikTok, a ales recent să abordeze un subiect sensibil pentru toate femeile

Maria Georgiana, tânăra ieșeancă ce face furori pe TikTok, a ales să abordeze un subiect sensibil pentru toate femeile. Prin intermediul unui video, aceasta a decis să împărtășească cu urmăritorii săi simptomele cu care se confruntă în perioada premenstruală

Maria Georgiana a mărturisit prin intermediul unui clip postat pe TikTok că suferă de sindromul premenstrual. Astfel, pe lângă durerile cu care se confruntă în acea perioadă a lunii, tânăra tiktokăriță a explicat că are de luptat și cu balonarea, cu o foame inexplicabilă, dar și cu retenția de apă.

Maria Georgiana: „Aia e, nu pot să schimb nimic”

În contextul în care tot mai mulți urmăritori o acuză că s-a îngrășat, Maria Georgiana a ținut să explice chinuirile prin care trece în fiecare lună, înainte de menstruație. Tânăra a sperat ca persoanele care o urmăresc să înțeleagă că e normal ca în acea perioadă a lunii să nu afișeze un abdomen plat.

„Sunt doar balonată, sunt în perioada de dinainte de menstruație și așa arăt eu în perioada asta, pe lângă durerile pe care le îndur în timpul menstruației, cu asta mă confrunt înainte și vreo două-trei zile în timpul menstruației. Mă mai confrunt și cu o foame foarte mare, adică îmi vine să rup frigiderul în două și în special să mănânc dulciuri, dacă se poate. Mă umflu foarte tare la mâini, la față, la picioare. Aia e, nu pot să schimb nimic”, a explicat Maria Georgiana.

Tânăra ieșeancă ce face furori pe TikTok a explicat de ce nu poate scăpa de kilogramele în plus

Tiktokărița a dezvăluit că din cauza comentariilor răutăcioase în care i se spunea că a pus câteva kilograme în plus îi era jenă să mai posteze clipuri sau poze noi. Deși a făcut tot posibilul să scape de kilogramele nedorite, Maria Georgiana a mărturisit că, în prezent, arderile sale sunt ceva mai lente, iar procesul de slăbire este ceva mai anevoios.

„Nu mai eram în stare să mai postez clipuri cu mine, poze cu mine, tot ce postam erau chestii vechi pe care le aveam deja în telefon, pentru că, dacă postam ceva recent cu mine, toată lumea avea ceva de comentat la adresa mea, gen, te-ai îngrășat, ești gravidă sau chestii de genul, lumea neștiind prin câte am trecut eu în ultimul an. Faptul că lumea îmi scria toate comentariile astea mă făcea să mănânc din ce în ce mai mult și să fac absolut nimic în privința asta.

Până când am decis că trebuie să fac totuși ceva. Bun, și am început să merg la sală, să fac tratamente corporale, să mănânc sănătos, să beau apă, să iau nu știu ce pentru retenția de apă. Am slăbit 2 kilograme în aproximativ 2 luni. Cert este faptul că metabolismul se schimbă odată cu vârsta, nu mai am arderile pe care le aveam acum doi ani, când, dacă mă chinuiam o săptămână, slăbeam și 3 kilograme. Așa că am început să mă accept în felul ăsta, cum sunt acum, nu mă mai interesează ce scrie lumea în comentarii.

Dacă are cineva ceva constructiv de spus, o să iau în considerare, dacă nu, o să las acolo. Atât timp cât eu sunt sănătoasă și nu depășesc linia sunt mulțumită”, a mărturisit tânăra ieșeancă ce face furori pe TikTok.

@mariia.georgiana🫶🏻

♬ original sound – Maria Georgiana

Comentarii
  • Sa fii sanatoasa si sa incerci sa-ti gestionezi emotiile care contribuie la starea ta generala. Ceea ce povestesti este normal, se intampla multora in perioada premenstruala. Verifica-ti perodic si tiroida, cauta un medic bun. Numai bine tuturor celor multe care trec prin suferinte asemanatoare!

  • Domnisoare care-si distrug tineretea de mici. Nu mi-ar fi de mirare daca face si Onlyfan’s, ca na, este la moda. Un castig mare cu o investitie minora, dar daca in timp le va distruge viata. Iar toate astea se intampla cand nu le place cu adevarat munca. Astea sunt noile generatii si valori ale Romaniei. Noi trebuie doar sa-i uram sanatate si multa bafta in viata, ca de restul se pare ca se ocupa ea.

  • Știri despre boarfe !, ați decăzut în ultimul hal dacă ați ajuns să povestți despre ciclu lu coana Mița de only fans ori alte lăbăreli din care trăiește o Fomistă

  • 💋 Fetele majore trebuie sa iasa cât mai multi baieți/bărbați, doar asa devin femei destepte si independente. In 2023 o fata din Iasi are aceleași drepturi ca orice bărbat de pe Terra! spune:

    DigiCo
    august 21, 2023 la 6:55 am…miau,miau…uite cine are grija de viitorul acestei viitoare femei.

    Gata nu mai suntem in Evul Mediu! Fetele pot si au voie sa iasa cu cine vor ele, voi baietii stati sa va uitati…pt ca pitong.

    Ce trebuie sa faca toate domnisoarele in 2023/2024?
    Femeile sunt libere sa se culce cu „n” bărbați până găsesc pe bărbatul potrivit.
    Asa se caută, nu uite primul,gata mă mărit! No, trebuie incercați cat mai mulți…pentru a avea o casnicie fericită.

  • Diferenta intre balonare si nebalonare sunt besinoaiele ingrozitoare trase de eroina. Alea de ce nu le publica pe tiktok ca sa isi sporasca gloria ?

  • De ce tot promovati para suta asta?
    Abia ce a fost festivalul Inimo unde oameni de valoare au incercat sa faca ceva util pt. societate si voi promovati posta internetului, pitica po rno.

  • Asta intereseaza ca stire de prima pagina. Ca e una balonata la ciclu si suparata ca o face lumea grasa pe tiktok si nu o intelege. Dar pe onlyfans nu e suparata cu maciuca in gura si in c*r? Cat de prosti si fomisti sunteti ca sa scrieti despre asa un gunoi de prostituata? Hai spuneti sincer. Va da de baut moca la crasma ca sa scrieti despre ea…

  • Incepeti, din nou, sa o promovati pe aceasta nenorocita. Nu este de ajuns ca promovati AUR, SOS Romania, George Simion si Sosoaca.

  • E putin ciudat ca cineva cu o varsta atat de frageda sa vorbeasca de „schimbari care vin odata cu varsta”. Ma gandesc ca doamnele 30+, 40+ nu mai au nici o sansa .

    Sa ne intelegem: un mar nu ingrasa, 1 tona de mere da. Acum , pentru a slabi mai intai ne gandim cat de bine a fost sa ajungem acolo si cate ne-am „permis”. Nu este nevoie sa mergem la sala, sa punem mana pe gantere decat daca ne dorim, sa zicem un tonus muscular mai bun, cel putin pentru femei.

    O viata activa, un control asupra a ceea ce mancam si cat mancam este suficient pentru a fi constanti, asa cum ne-a lasat Cel de Sus. Nu este o scuza nici sindromul premenstrual, nici „glanda” pentru altii, in a scapa de sub control alimentatia si a ne sustrage de la miscare.

  • Arderile or fi mai lente, dar de ars, se arde. Mai lent dar mai mult. Că trebuie să suplinească cu ceva diminuarea veniturilor din tictokareala.
    Ceea ce mă îngrijorează nu este fundul cașalotului ci faptul că există bărbați (și nu putini!) cărora le plac șuncile transpirate și unduitoare precum răcitura.

  • Mai fatuco (da, drept e, grasuta) da’ ce priza ai la public ! Vad ca numa fani, admiratori si urmaritori te lauda pe-aici. Pune si tu o data pe luna un concert de basini ca sa se lamurasca si tictocherii si iutubarii tai cam ce poti pe bune.
    PS Nu te du la Pisa cand esti pe stop. La cat e de inclinat turnul ala, daca dai o brizanta il pui naibii la pamant, si te cunoaste (?) lumea.

  • Fata are perioade in care isi activeaza contul de escorta de pe publi24. Probabil cand vrea maciuca pana râgâie. Își face treaba cateva zile sibapoi dispare iar de pe publi. Nu cred ca o face pt bani…. cred ca vrea carici mult pana se satura

Adauga un comentariu