Local

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia? Iată ce spune renumita clarvăzătoare – VIDEO

Publicat: 07 feb. 2023
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia Iată ce spune renumita clarvăzătoare - VIDEO
Maria Ghiorghiu este o prezicătoare foarte cunoscută în România.

Se pare că Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia. Renumita clarvăzătoare a dezvăluit, în emisiunea BZI LIVE, ce i s-a arătat în dimineața zilei de 3 noiembrie 2022.

Maria Ghiorghiu este o prezicătoare foarte cunoscută în România. Ei i s-au arătat, prin intermediul Duhului Sfânt, numeroase evenimente care au avut loc atât în țara noastră, cât și în străinătate. De pildă, a prezis că România nu va intra în spațiul Schengen sau că omenirea va fi afectată de pandemie. De asemenea, clarvăzătoarea a vorbit și despre schimbarea ordinii la nivel mondial sau despre viața despre alte planete, acestea fiind subiecte extrem de controversate.

Maria Ghiorghiu a prezis cutremurul devastator din Turcia?

Maria Ghiorghiu a dezvlăluit, în cadrul emsiunii BZI LIVE, că în data de 3 noiembrie 2022 a scris un articol, care apare pe blogul acesteia, intitulat: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Astfel, aceasta anunța, încă de pe atunci, că în lume va avea loc un cutremur devastator. Ce știa cu certitudine la acea vreme era că acest seism nu va avea loc în România, fiindcă țara noastră este ferită, deocamdată, de aceste evenimente cutremurătoare.

„Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris în 3 noiembrie 2022 un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator. România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun.”, a declarat Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă”

În urmă cu aproximativ trei luni, Maria Ghiorghiu a văzut cum pereții din camera în care se afla se clătinau și erau la un pas de a se dărâma. La scurt timp, i s-a mai arătat o replică, nu una la fel de puternică și totuși extrem de intensă. Aceasta a fost viziunea Mariei Ghiorghiei, care anunța că un cutremur devastator urma să aibă loc.

„Vreau să spun că vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator.”, a adăugat Maria Ghiorghiu.

Comentarii
Adauga un comentariu