Local

A prezis Maria Ghiorghiu că România nu va intra în spațiul Schengen? Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta la BZI LIVE – VIDEO

Publicat: 13 dec. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
A prezis Maria Ghiorghiu că România nu va intra în spațiul Schengen Iată ce dezvăluiri a făcut aceasta la BZI LIVE - VIDEO
În urmă cu trei ani, mai exact pe 21 octombrie 2019, Maria Ghiorghiu a auzit un glas, care a trezit-o din somn și care i-a spus așa: „Sculați-vă, sculați-vă, vorbim despre Austria”.

A prezis Maria Ghiorghiu că România nu va intra în spațiul Schengen? Iată ce dezvăluiri a făcut renumita clarvăzătoare, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Potrivit evenimentelor petrecute în urmă cu doar câteva zile, România și Bulgaria nu au fost admise în spaţiul Schengen. Au votat împotrivă Austria și Olanda, pentru că se tem de o intensificare a migraţiei către Occident. Pe de altă parte, Croația va deveni membră de la 1 ianuarie. Joi, 8 decembrie, statele Uniunii Europene au decis, așadar, admiterea Croației în spaţiul Schengen începând cu 1 ianuarie 2023.

A prezis Maria Ghiorghiu că România nu va intra în spațiul Schengen?

În urmă cu trei ani, mai exact pe 21 octombrie 2019, Maria Ghiorghiu a auzit un glas, care a trezit-o din somn și care i-a spus așa: „Sculați-vă, sculați-vă, vorbim despre Austria”. Prezicătoarea s-a trezit imediat, speriată de glasul care „striga din toată ființa lui”. La acea vreme, Maria Ghiorghiu nu știa ce vrea să îi transmită acel glas și ce se va întâmpla în Austria.

„În urmă cu trei ani nici eu nu știam despre ce este vorba. Era vorba de 21 octombrie 2019 și era dimineața, la 6:20 și auzeam un glas, care m-a trezit din somn și care spunea: „Sculați-vă, sculați-vă, vorbim despre Austria”. Și, normal, m-am trezit, am scris imediat, așa cum am întotdeauna lângă mine Biblia, o cărticică de rugăciuni, Sfânta Cruce, o iconiță cu Maica Domnului și, bineînțeles, am aprins repede veioza, m-am și trezit, că nu aveam cum să nu mă trezesc, deoarece glasul striga la imperativ. Deci striga din toată ființa lui, ca toată lumea să se trezească, că este vorba de Austria. Și, uite, chiar scriam în 2019: „Dragilor, vom auzi vorbindu-se, mai mult ca de obicei, despre Austria. Ce se va întâmpla acolo? Ce rol are acest mesaj?”. Nu știam despre ce e vorba. „Așa cum mi-a fost grăit, eu nu știu a vă spune. Rămâne ca împreună și cu voia Domnului să aflăm toate la timp.”, a dezvăluit Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Bănuiesc că Austria, până la urmă, va fi de acord cu intrarea noastră în Schengen și va cere demiterea Guvernului”

Previziunile Mariei Ghiorghiu nu se opresc aici. Ea a auzit, în anul 2018, un alt glas care îi spunea: „Vor să cerem demiterea Guvernului.” Imediat, a intervenit un alt glas, care întreba: „Cine vrea să cerem demiterea Guvernului? Austriecii?, iar apoi un altul, care a confirmat: „Da, austriecii.”. Celebra clarvăzătoare este de părere că Austria, până la urmă, va fi de acord cu intrarea României în Schengen, dar va solicita demiterea Guvernului.

„Au trecut trei ani de zile și acum vorbim despre Austria. Aș vrea să spun cuvântul ăsta „sculați-vă”, noi am putea să îl luăm ca și cum am spune: „Treziți-vă, români!. Vorbim despre Austria. Treziți-vă”. Dar înainte de acest articol, în 2018, în 12 august, auzeam un glas care spunea: „Vor să cerem demiterea Guvernului.” Și atunci un alt glas intervine: „Cine vrea să cerem demiterea Guvernului? Austriecii?” Și atunci i s-a confirmat: „Da, austriecii.” Asta în 2018, deci au trecut patru ani. Iar aici aș vrea să spun că tot așa, nu știam despre ce va fi vorba, nu s-a demis niciun Guvern, totul are legătură cu austriecii. Bănuiesc că Austria, până la urmă, va fi de acord cu intrarea noastră în Schengen și va cere demiterea Guvernului, ca noi să intrăm în Schengen. Altfel nu ar avea rost acest mesaj, că vor să cerem demiterea Guvernului. Deci, dacă noi vom intra în Schengen, e foarte posibil ca Austria să ceară demiterea Guvernului actual sau care va fi la momentul respectiv în timp, că nu știm dacă vom intra peste o lună, peste două.”, a mai spus Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Comentarii
Adauga un comentariu