Local

Maria Ghiorghiu, despre viața pe alte planete: „Există și alte forme de viață, mai sunt planete locuite” – VIDEO

Publicat: 07 dec. 2022
Maria Ghiorghiu despre viața pe alte planete Există și alte forme de viață mai sunt planete locuite - VIDEO
Maria Ghiorghiu a dezvăluit că există și alte forme de viață și că mai sunt și alte planete locuite.

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a discutat, în emisiunea BZI LIVE, despre viața pe alte planete. Este adevărat că mai există și alte forme de viață, pe care oamenii încă nu le-au cunoscut?

Există viață dincolo de Pământ? Aceasta este o întrebare cu adevărat interesantă și una pe care NASA încearcă să o înțeleagă, să o exploreze și să-i găsească un răspuns, încă de pe vremea când oamenii nici nu se gândeau că extratereștrii ar putea să existe. Până în acest moment, nu a fost descoperită încă viață pe nicio planetă și nu există nicio dovadă susținută științific pentru viața extraterestră. Însă, ceea ce este cert că există sunt speculațiile.

De aceea, încă nu putem spune cu siguranță dacă extratereștrii există sau nu. Ca să îl cităm pe Carl Sagan, un cunoscut astronom și astrofizician american, care a adus o mare contribuție la promovarea și popularizarea științei: „Universul este un loc destul de mare. Dacă suntem doar noi, pare o risipă îngrozitoare de spațiu.”

Maria Ghiorghiu, despre viața pe alte planete: „Categoric există și alte forme de viață”

Maria Ghiorghiu a dezvăluit că există și alte forme de viață și că mai sunt și alte planete locuite. Prezicătoarei i s-au arătat alte meleaguri cu temelii turnate pentru gard și pentru case, în care se afla un bărbat înalt, care ținea de mână un copil. Acolo erau case, erau pomi verzi, așa cum vedem pe Pământ.

„Categoric există și alte forme de viață. Eu, exact așa cum am mai spus, nu știu ce planetă era, dar vreau să zic că vedeam undeva sus, cum ne-am uita noi la soare, cam pe la ora două după-amiază, vedeam cum e Pământul nostru, doar că nu era cu nisip, chiar era pământ și erau turnate temelii pentru gard, pentru case, exact așa cum avem noi. De acolo, vine în fața mea un bărbat cam până la doi metri jumate – trei metri înălțime, ducând de mânuță un copilaș, cum ar fi al nostru de patru-cinci ani. Copilul îi ajungeam cam până la genunchi, atât de mic era față de taică-su, care era foarte înalt. Și îl vedeam cum îl ia de mână și copilul voia să se urce pe acea temelie, care era înaltă aproape de un metru. Vreau să spun că vedeam într-adevăr, era pământ, erau case, erau pomi verzi, nu știu ce planetă este, dar mai sunt planete locuite.”, a mărturisit Maria Ghiorghiu, pentru BZI LIVE.

Maria Ghiorghiu: „Sunt extratereștri albi, sunt pufoși, exact cum e zăpada proaspăt căzută”

Maria Ghiorghiu a adăugat că, la un moment dat, a văzut și extratereștri, acei omuleți gri-deschis, care se aflau în inima pământului. Aceștia își clădeau singuri case și munceau, așa cum fac și oamenii. Pe lângă acești omuleți, clarvăzătoarei i s-au mai arătat și extratereștri albi, pufoși, asemenea omătului. Au capul rotund și ochi albaștri, sunt foarte veseli și jucăuși.

„La un moment dat vedeam și extratereștri, acei omuleți gri-deschis, care erau undeva, ca să spun așa, în inima pământului. Acolo își clădeau singuri case, exact cum clădim noi. Ei munceau exact cum muncim noi oamenii. Am văzut extraterești, de exemplu, când se mai construia câte un spital. Îi vedeam pe acei omuleți gri, care pur și simplu le dădea forță oamenilor care lucrau, care puneau cărămidă cu cărămidă. Veneau și ei, în mod nevăzut, puneau cărămidă cu cărămidă, asta nu însemna că se punea cărămida în mod nevăzut, dar îi ajuta pe oameni să aibă spor și să nu obosească și să poată ridica mai departe zidurile.

Da, există multe forme de viață, multe ființe, nații de extratereștri aș vrea să spun. Sunt extratereștri albi, sunt pufoși, exact cum e zăpada proaspăt căzută. Aceștia sunt extratereștri foarte buni, sunt foarte veseli, în primul rând. Sunt foarte, foarte jucăuși, se joacă între ei. Au capul rotund, sunt albi, pufoși, au ochii albaștri, spre deosebire de ceilalți, pe care îi știm, cu ochi negri și oblici. Acești extratereștri albi sunt ca niște bulgări de zăpadă, le-am văzut întotdeauna numai capul, nu le-am văzut trupul. Arată la chip ca și noi, oamenii, doar că îi vedem că sunt extratereștri.”, a mai dezvăluit Maria Ghiorghiu.
Comentarii
Adauga un comentariu